aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟύτε κουβέντα για την ταμπακέρα στον ΑΠΟΕΛ

Ούτε κουβέντα για την ταμπακέρα στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι σημαντικός και κομβικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία του ΑΠΟΕΛ, αυτό όμως δε σημαίνει ότι «παραλύουν» τα πάντα στους γαλαζοκίτρινους. Απλώς εκείνο που συμβαίνει είναι να μην γίνεται κουβέντα και συζήτηση για οτιδήποτε άλλο πέρα από το παιγνίδι της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση για τον Λούκας Σόουζα, θα έχει ενδιαφέρον

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και Ντομένικο Τέτι, ωστόσο, βρίσκονται σε εγρήγορση σε ό,τι αφορά τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Η ανάγκη για ενίσχυση στο επιθετικό κυρίως κομμάτι κρατά σε εγρήγορση τους έχοντες την ευθύνη της ενίσχυσης της ομάδας. Η απόκτηση ενός, ίσως και δύο κλασικών «φουνταριστών» θεωρείται δεδομένη, ενώ η αναζήτηση επεκτείνεται και στη μεσαία, αλλά και την αμυντική γραμμή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ήταν πολλά, πάρα πολλά για τον Τάαμαρι

Εκείνο πάντως που επιδιώκουν και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν στον ΑΠΟΕΛ είναι να μην βγαίνει τίποτα προς τα έξω ως προς το πού και ποιους στοχεύουν. Όσο περνούν οι μέρες, ωστόσο, όλο και κάτι θα βγαίνει προς τα έξω, όλο και κάποια ενημέρωση θα υπάρχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ