aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟύτε «κιχ»… για Ρεάλ

Ούτε «κιχ»… για Ρεάλ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ούτε ν’ ακούνε θέλουν για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας και όχι μόνο να έχει σημάνει συναγερμός και όπως όλα δείχνουν, οι γαλαζοκίτρινοι θα σημειώσουν το πρώτο sold out για το παιγνίδι της Τρίτης 21 του μήνα, ωστόσο εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Για το ματς με τον Ρονάλντο και την παρέα του υπάρχει χρόνος να το σκεφτούν, ένα παιχνίδι στο οποίο θα εξαρτηθούν πολλά και για την πάρα πέρα πορεία τους στην Ευρώπη. Άμεση προτεραιότητα είναι ο αγώνας της Παρασκευής, που το αποτέλεσμά του θα είναι ενδεικτικό -και όχι καθοριστικό- για τα επόμενα βήματα της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Εκτός των άλλων βέβαια μπαίνουν στη μέση και ένα σωρό άλλες ιδιαιτερότητες, μπαίνει το πρεστίζ και φυσικά να δοθεί συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Άλλωστε, ο ΑΠΟΕΛ έκανε το καθήκον του στους μέχρι τώρα αγώνες που έδωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν καταφέρει και πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ σε βάρος της Ντόρτμουντ, αυτόματα θα έχει επιτελέσει έναν ακόμα άθλο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ