aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ό,τι μας “χωρίζει” με τον Πετρίδη, δεν έχει θέση...»

«Ό,τι μας “χωρίζει” με τον Πετρίδη, δεν έχει θέση…»

Η διοίκηση του Άρη οργανώνεται για τη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί στο Τσίρειο στάδιο, μετά από πρωτοβουλία των πρασίνων της Λεμεσού, αλλά με τη συμμετοχή και συνεισφορά όλων των ομάδων. Θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και προέδρων, και τα έσοδα θα διατεθούν στην Παιδική Στέγη Λεμεσού και στο ίδρυμα «Ηλιακτίδα ζωής». Με αφορμή αυτή την εκδήλωση στην οποία θα δώσει το παρών του, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα».

Τζιωνής: Η σελίδα, οι στόχοι και οι προσδοκίες

Το αρχικό του σχόλιο για την θετική του απάντηση: «Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η απάντηση μου. Μπορεί να χαρίσει χαμόγελο, χαρά στα παιδιά. Θα πρέπει να είναι καθήκον για μας που είμαστε του ποδοσφαίρου. Όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα έχουμε καθήκον να προσφέρουμε την ελάχιστη χαρά στα παιδιά.

Προσθήκη με Τζιωνή!

Αν είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι: «Δεν μπορώ να πω ότι θα έχω την δυνατότητα να παίξω περισσότερο από 2-3 λεπτά (γέλια). Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Σταύρο Δημοσθένους για αυτή του την πρωτοβουλία. Είναι γιορτινές οι μέρες, και ότι μπορούμε να κάνουμε είναι πολύ σημαντικό».

Σε χιουμοριστική ερώτηση για το αν θα πρέπει να είμαστε αυστηροί με την απόδοση του: «Όχι πρέπει να είστε πολύ επιεικής, με εμάς που μας βαραίνουν κάποια χρόνια, με τους νεότερους μπορείτε, ναι να είστε πιο απαιτητικοί. Με εμάς του ηλικιωμένους να είστε επιεικής και να δεχτείτε το γεγονός ότι τρέξαμε ή περπατήσαμε με γοργό ρυθμό για κάποια λεπτά (γέλια)».

Αν είναι έτοιμοι οι πρόεδροι του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας να συνεργαστούν: «Ασφαλώς και είναι. Εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να συνεργαστώ στο γήπεδο τόσο εγώ, όσο και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ για να κερδίσει η ομάδα που θα αγωνιζόμαστε. Ο σκοπός είναι τέτοιος που σε καμιά περίπτωση ότι μας “χωρίζει” ποδοσφαιρικά, δεν έχει καμία θέση και δεν είναι άξιο αναφοράς την συγκεκριμένα μέρα. Είναι τόσο σημαντικό αυτό που θα μας ενώσει αύριο, για αυτά τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη».

Η ευχή του για τον κόσμο: «Σε όλο τον κόσμο, κάθε καλό να αφήσουν κατά μέρος όλα όσα μας ταλαιπωρούν και αυτές τις λίγες μέρες να αδειάσουν τα κεφάλια μας από όλους, να απολαύσουμε τις λίγες μέρες των γιορτών. Να χαρίσουμε χαμόγελο και αγάπη σε όσους τα χρειάζονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ