aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌ,τι ήθελε ο Κρίστιανσεν το έκαναν οι παίκτες του

Ό,τι ήθελε ο Κρίστιανσεν το έκαναν οι παίκτες του

Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ. «Καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι με την ΑΕΖ και ουσιαστικά από το 20′ άρχισαν να σκέφτονται τους Γιουνγκ Μπόις και τον αγώνα της Πέμπτης (20/10) στην Ελβετία.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε αρκετούς παίκτες του να έχουν καλή απόδοση, να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι και προ πάντων να ξέρουν τι ζητούν από την αναμέτρηση με την ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη. Σε καμία περίπτωση ο αγώνας δεν λειτούργησε ως «αγγαρεία» και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί στο απόλυτο το Δανό τεχνικό.

Σε συνδυασμό με το πρώτο γκολ του Φακούντο Μπερτόλιο, την ασίστ του Ρενάν Μπρεσάν στο τέταρτο γκολ του Γιώργου Εφραίμ, τα δύο γκολ του Κύπριου διεθνή και γενικότερα το γεγονός ότι μπορεί να ποντάρει πλέον σε περισσότερους παίκτες, φαίνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι στην καλύτερη του φάση και πανέτοιμος για να… τελειώσει από πολύ νωρίς την υπόθεση-πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ