aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌ,τι χειρότερο έχει συμβεί στον Εφραίμ

Ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στον Εφραίμ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η φετινή σεζόν ήταν ό,τι χειρότερο. Λες και κάποιος τον μάτιασε και δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι. Ο ένας τραυματισμός διαδεχόταν τον άλλο, με αποτέλεσμα να μετρά ώς τώρα μόλις δέκα αγώνες πρωταθλήματος και 418 αγωνιστικά λεπτά, με πέντε γκολ. Καμία σχέση με τις προηγούμενες τρεις χρονιές στους γαλαζοκίτρινους, όπου στην πρώτη του σεζόν, το 2014-2015, είχε 24 παιγνίδια (1546′) και τέσσερα γκολ, το 2015 – 2016 επίσης 24 ματς (1554′) και έντεκα γκολ και στην περσινή περίοδο μέτρησε 25 αγώνες (1559′) και οκτώ γκολ.

Κυριολεκτικά δεινοπάθησε, ωστόσο φαίνεται να αφήνει πίσω του ένα ακόμα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και αρχίζει και πάλι να μετρά αντίστροφα για επιστροφή του στην ομάδα. Στη χθεσινή προπόνηση, ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης και δεν είναι μακριά η μέρα που θα μπει σε φουλ ρυθμούς για ξαναπάρει τη θέση του στην ομάδα και να βοηθήσει στη δύσκολη καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα. Με τον Γιώργο Εφραίμ υγιή πέρα από το ότι ο Γιώργος Δώνης έχει στη διάθεση του άλλη μια ποιοτική επιλογή, ενισχύεται η γραμμή πυρός της ομάδας, σε ό,τι αφορά στην υπόθεση γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ