aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΌταν ο Μίτσελ απέκλεισε τον... έξαλλο Γιοβάνοβιτς στο ΓΣΠ (vids)

Όταν ο Μίτσελ απέκλεισε τον… έξαλλο Γιοβάνοβιτς στο ΓΣΠ (vids)

O Μίτσελ Γκονθάλεθ λοιπόν είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, αντικαθιστώντας τον Κάρλος Κορμπεράν. Με στόχο να τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, στην οποίαν βρίσκεται με το πέρας πέντε αγωνιστικών ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι προπονητές των «αιώνιων» του ελληνικού ποδοσφαίρου πάντως, είχαν βρεθεί αντιμέτωποι κατά το παρελθόν. Ήταν το καλοκαίρι του 2010 όταν ο ΑΠΟΕΛ του Σέρβου και η Χετάφε του Ισπανού μονομάχησαν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Έγινε μεγάλη μάχη και η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση, με τον Μίτσελ να φεύγει πανηγυρίζοντας από τη Λευκωσία.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Ισπανοί επικράτησαν εντός έδρας με το στενό 1-0 στις 19 Αυγούστου 2010 και η ρεβάνς του ΓΣΠ στις 26 του ίδιου μήνα προμηνυόταν καυτή. Όπως και ήταν. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το προβάδισμα με τον Αΐλτον στο 41’ και το διατήρησε σε όλο το 90λεπτο.

Στον έξτρα χρόνο της παράτασης, όμως, οι γαλαζοκίτρινοι δέχτηκαν το γκολ με οδυνηρό τρόπο στο 98’. Ο Παρέχο εκτέλεσε κόρνερ με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς το τέρμα και ο Άθως Σολωμού, σε μια φάση που φαινόταν εύκολη, αντί να διώξει όμορφα και απλά, δεν την βρήκε καλά και την έστειλε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Στο ημίχρονο της παράτασης, ο Γιοβάνοβιτς τα έψαλλε στον Κύπριο αμυντικό και τον τράβηξε μάλιστα από τη φανέλα. Ήταν από τις σπάνιες φορές στην παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, που ο Σέρβος προπονητής έδωσε τροφή για αρνητικά σχόλια.

Τα highlight των δύο παιχνιδιών

Η γκάφα του Σολωμού και το ξέσπασμα του Ιβάν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ