aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌταν ο Κρέσπο του ΑΠΟΕΛ δέχθηκε μπουνιά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (video)

Όταν ο Κρέσπο του ΑΠΟΕΛ δέχθηκε μπουνιά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (video)

Το τελευταίο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Χοσέ Κρέσπο έρχεται με εμπειρίες και από το ισπανικό πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων αντιμετώπισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο φορώντας τη φανέλα της Κόρδοβα το 2015 και ήταν πρωταγωνιστής σε περιστατικό που έφερε την τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Ρονάλντο χτύπησε με γροθιά τον Κρέσπο σε μονομαχία τους σε εκτέλεση κόρνερ αλλά δεν έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή. Πάντως ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης αποβλήθηκε λίγα λεπτά μετά καθώς είχε νέα αψιμαχία με τον Εντιμάρ. Το χτύπημα από τον Ρονάλντο «εντοπίστηκε« τηλεοπτικά και ο θύτης δεν γλίτωσε την τιμωρία…

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ σε παλαιότερες δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Palabradecantera» έκανε αναφορά στη μάχη του με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο Κόρδοβα-Ρεάλ τον Ιανουάριο του 2015.

«Εκείνη τη μέρα, είχα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, όμως κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Πριν την αποβολή, μου είχε δώσει αγκωνιές αρκετές φορές», είπε ο Κρέσπο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αντίδραση του προέδρου της Κόρδοβα.

«Ο πρόεδρος με κάλεσε και μου είπε ότι δε θα μπορούσε να κριτικάρει τη Ρεάλ επειδή ήμασταν φιλικοί σύλλογοι. Με κάλεσε για να μου πει να κλείσω το κινητό μου τηλέφωνο, να μπω στο σπίτι μου και να μην έχω κάποια επαφή, αλλά από την άλλη, έλεγε στον Τύπο ότι μπορούσα να τους βοηθήσω εγώ. Εγώ ήθελα να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του συλλόγου, αλλά αυτός πίστευε ότι ήταν κάτι πολύ σκληρό».

Δείτε τη φάση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ