aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌταν ο Δώνης τα λέει έξω από τα δόντια...

Όταν ο Δώνης τα λέει έξω από τα δόντια…

Ο Γιώργος Δώνης δεν είναι εκ των προπονητών που μασούν τα λόγια τους. Για παράδειγμα, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, είχε πει μεταξύ άλλων πως «τρώμε ξύλο από σεκιουριτάδες», ότι «το ποδόσφαιρο βιάζεται», ότι «είναι μια αθλιότητα, δεν το έχω ξαναζήσει» και πως «δεν μπορώ να καταλάβω πώς και από τις δύο πλευρές πέφτουν 100 κροτίδες και τέτοιες πέτρες». Κατά καιρούς κάνει δηλώσεις που προκαλούν συζητήσεις. Όπως για παράδειγμα αυτές το 2011, μετά τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ατρόμητου και της ΑΕΚ.

Είχε πει: «Ζούμε σε άθλια κοινωνία. Ήταν τελικός παρωδία. Είναι αθλιότητα οι ποδοσφαιριστές να τρώνε ξύλο. Το ελληνικό κράτος είναι μπουρδέλο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπουρδέλο. Είναι αθλιότητα οι ποδοσφαιριστές να τρέχουν να προστατεύσουν τις οικογένειές τους που τις σημαδεύουν με πιστόλια και να τρώνε ξύλο. Ήταν απλό και σκηνοθετημένο… Η ΑΕΚ πήρε κάλπικο τίτλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ