aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌταν ο Χάτζι «χόρεψε» απέναντι στην Ομόνοια! (video)

Όταν ο Χάτζι «χόρεψε» απέναντι στην Ομόνοια! (video)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ μετράει αντίστροφα και με αγωνία (λόγω του 0-1 με το οποίο ηττήθηκε στη Ρουμανία) απέναντι στη Βιιτόρουλ Ρουμανίας, γυρίσαμε τη μνήμη μας πολλά χρόνια πίσω, για να φθάσουμε στην 1η Οκτωβρίου του 1986.

Τότε η Ομόνοια είχε υποδεχθεί τη Σπορτούλ, τη ρεβάνς του 0-1 στη Ρουμανία (όπου ο Ζαχαριάδης είχε κάνει το παιχνίδι… της ζωής του), για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. To γκολ με το οποίο έχασε η Ομόνοια στη Ρουμανία πέτυχε ο Γκεόργκι Χάτζι (σημερινός ιδιοκτήτης/προπονητής της Βιιτόρουλ). Εκείνο το βράδυ στη Λευκωσία έβρεχε καταρρακτωδώς! Στο ημίχρονο οι Ρουμάνοι είχαν προηγηθεί με 0-1, η Ομόνοια ισοφάρισε και αφού το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, η Σπορτούλ έφυγε με την πρόκριση.

Ωστόσο, ο Χάτζι έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι εκείνο το βράδυ. Μάλιστα σε μια φάση, πήρε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από απόσταση 30 περίπου μέτρων… έφυγε από το αριστερό του πόδι ένας «κεραυνός» που… τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των πρασίνων!

Όλο το παιχνίδι της Σπορτούλ, περνούσε από τα πόδια του τότε μεγάλου αστέρα του ρουμανικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο σε εκείνο το παιχνίδι υπήρξε και ένα αστείο περιστατικό πάνω στην κερκίδα. Η Ομόνοια είχε αποκτήσει τον Ζεχτνίσκι, ο οποίος σε μιαν φάση στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να δώσει μια πάσα στα τρία μέτρα προς τον Χριστάκη Μαυρή, αλλά το βρεγμένο χορτάρι… πήρε τη μπάλα κατευθείαν σε πλάγιο άουτ.

Τότε ένας οπαδός της Ομόνοιας γύρω στα 50 με 55, καλυμμένος με… σακούλα, δεν άντεξε και αναφώνησε: «Όπου εν η… κοτζιάκαρη φέρνουν μας την δαμέσα!». Περιττό να πούμε τι γέλιο έπεσε στην κερκίδα!

Δείτε το γκολ του Χάτζι στο Σπορτούλ – Ομόνοια 1-0!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ