aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌταν και εφόσον

Όταν και εφόσον

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μπορεί τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που υπάρχει πιθανότητα να κουνήσουν μαντήλι από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», αλλά όπως λένε στον ΑΠΟΕΛ, «καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί», σημειώνοντας, παραλλήλως, πως «όταν και εφόσον κάνουμε άλλες τρεις μετεγγραφές θα δούμε το θέμα».

Για παράδειγμα, πολλά λέγονται για τον Μάριο Σέρζιο, ο οποίος στα φιλικά προετοιμασίας παρουσίασε το μέτριο έως κακό αγωνιστικό πρόσωπο της λήξασας σεζόν. Η σεναριολογία προεκτείνεται και αγγίζει τον Μιγκέλ Καρλίτος, αλλά και τον Βαλντομίρο Εστρέλα, παρόλο που ο τελευταίος είναι εγγεγραμμένος στη λίστα Β’.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν, επί της παρούσης, συνεχίζει να αξιολογεί όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και αναλόγως θα κινηθεί στη συνέχεια. Στον ΑΠΟΕΛ εκείνο που έχει σημασία τη δεδομένη περίοδο είναι οι προσθήκες σε θέσεις που επείγει ο εμβολιασμός νέων προσώπων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ