aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌσο «γράφει» Ντε Καμάργκο...

Όσο «γράφει» Ντε Καμάργκο…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Εξακολουθεί να γίνεται λόγος και συζητήσεις επί συζητήσεων για τη μη απόκτηση κλασικού φουνταριστού στη μετεγγραφική περίοδο, παρότι η διοίκηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έφερε τους Σάλαϊ και Ζαχίντ. Ο Δώνης και οι συνεργάτες του κάτι παραπάνω θα ξέρουν για να αποφασίσουν έτσι.

Η παρουσία των Ντε Καμάργκο και Ποτέ, δύο φορ, έχουν στο αίμα τους το γκολ, με τον Βραζιλιάνο να το αποδεικνύει και στην πράξη, στους προκριματικούς γύρους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με την αποχώρηση του Πιέρου, ο Ντε Καμάργκο «λύθηκε» και άρχισε να «γράφει», με τον Γιώργο Δώνη να μην έχει λόγο να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και πιθανότατα να συνεχίσει να το κάνει όσο ο Ποτέ συνεχίζει να μένει στα ρηχά.

Ο επιθετικός από τον Μπενίν, ακόμα να βρει τα πατήματά του, ωστόσο κάποια στιγμή θα μπει κι αυτός στην εξίσωση, καθώς θα πάρει τις ευκαιρίες του. Η αξία του είναι γνωστή και φαίνεται πως δεν έχει εγκλιματιστεί πλήρως στη νέα του ομάδα, αλλά και τις απαιτήσεις που έχει από αυτόν ο προπονητής του. Η υπόθεση γκολ εξάλλου είναι ομαδική δουλειά.

Οι Σάλαϊ, Ζαχίντ έχουν το γκολ (τουλάχιστον βάσει βιογραφικού), όπως και ο Εφραίμ, ο οποίος στην περσινή περίοδο έστειλε την μπάλα οκτώ φορές στα αντίπαλα δίκτυα. Συνεπώς ο Δώνης έχει στα χέρια του το έμψυχο υλικό και τις λύσεις που χρειάζεται στην υπόθεση γκολ, όσο κι αν για όλα τα πράγματα καθρέφτης είναι (πάντα) το γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ