aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟριστικό: «Στον ΑΠΟΕΛ με €290.000 ο Μπεν Σαχάρ»

Οριστικό: «Στον ΑΠΟΕΛ με €290.000 ο Μπεν Σαχάρ»

Για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ την Χάποελ Μπερ Σεβά και τον Μπεν Σαχάρ για μετεγγραφή του ισραηλινού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια στους γαλαζοκίτρινους κάνουν λόγο σύσσωμα τα Μέσα Ενημέρωσης του Ισραήλ, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 30χρονος επιθετικός, πρώτος σκόρερ της Μπερ Σεβά την τελευταία πενταετία απάντησε θετικά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ και τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Κύπρο για να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρουν τα δημοσίευματα στη γειτονική χώρα ο διεθνής επιθετικός θα έχει μισθό από τον ΑΠΟΕΛ €290.000, ενώ θα πάρει αποζημίωση €250.000 από την ομάδα του Ισραήλ για παλιές οφειλές, όμως δεν θα συνεισφέρει στον μισθό του κατά τη διετή παρουσία του στην Κύπρο. Το Καλοκαίρι του 2022 ο 30χρονος φορ θα επιστρέψει στο Ισραήλ, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2023.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έκτη χειραψία Πετρίδη για νέο κάτοικο Αρχαγγέλου

Στη λήξασα σεζόν ο Μπεν Σαχάρ πέτυχε 16 γκολ σε 46 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στα πέντε χρόνια θητείας του στην Μπερ Σεβά κατέγραψε 200 συμμετοχές και σκόραρε 72 τέρματα. Με εξαίρεση την πρώτη σεζόν (2015-16) που πέτυχε εννέα γκολ, είχε βρει διψήφιο αριθμό τον δρόμο προς τα δίχτυα σε αγώνες πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2016-17 πέτυχε 14 τέρματα, όσα και την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ενώ το 2017-18 πανηγύρισε 11 φορές.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ/Ομόνοια: Κλειδί για τον Ακιντόλα ένας επαγγελματίας «τζογαδόρος»

Στο Ισραήλ υπογραμμίζουν ότι η Μπερ Σεβά χάνει τον καλύτερο της ποδοσφαιριστή και μόνιμο σκόρερ της ομάδας, όμως ήταν κάτι που επιθυμούσαν να γίνει λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Μπεν Σαχάρ με την Χάποελ Μπερ Σεβά

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ