aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟριστικό: Πάει Βουλγαρία ο Πιέρος, όλες οι λεπτομέρειες του deal

Οριστικό: Πάει Βουλγαρία ο Πιέρος, όλες οι λεπτομέρειες του deal

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ποδοσφαιριστής της Λουντογκόρετς πρέπει να θεωρείται ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός θα μεταβεί τις επόμενες ώρες στη Βουλγαρία για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην πρωτοπόρο του βουλγάρικου πρωταθλήματος.

Ένα χρόνο μετά τη μετεγγραφή του στην Αστάνα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αποχωρεί από το Καζακστάν με προορισμό την μόνιμη πρωταθλήτρια της Βουλγαρίας την τελευταία δεκαετία. Η νέα ομάδα του Πιέρου κατέκτησε συνολικά εννέα πρωταθλήματα, όλα από το 2011 και έπειτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η συμφωνία μεταξύ του Κύπριου διεθνούς επιθετικού με την Λουντογκόρετς θα έχει ισχύ 3,5 χρόνια. Η Αστάνα θα βάλει στο ταμείο της περίπου 800.000 ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Πιέρου Σωτηρίου στην Λουντογκόρετς θα κυμαίνονται στα 600.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ