aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Οργιάζει η φημολογία ότι "έκλεισε" ο Τάαμαρι»

«Οργιάζει η φημολογία ότι “έκλεισε” ο Τάαμαρι»

Λίγο μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς που βρήκε τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν για 20η φορά και δεύτερη συνεχόμενη την πρόκρισή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ξαφνικά ξανά στη συζήτηση τ’ όνομα του Μούσα Αλ Τάαμαρι.

Οι φήμες για πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς στον ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Ιορδανού εξτρέμ έγιναν και πρωτοσέλιδο στον έντυπο Τύπο με την εφημερίδα «Κόκκινης Πρωταθλητής» να σημειώνει- σε μικρό κομματάκι στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου- ότι οι πληροφορίες κάνουν λόγο για «τελειωμένη» μετεγγραφή.

Ο Τάαμαρι είναι με την αποστολή του ΑΠΟΕΛ στην Τσεχία για τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης (1/10, 20:00) με την Σλόβαν Λίμπερετς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων στη φετινή σεζόν και η προσοχή όλων είναι εκεί.

Από την Παρασκευή και έπειτα θα διαφανεί κατά πόσο άνοιξε ο δρόμος για πώληση του Μούσα Τάαμαρι στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Από την στιγμή που o 23χρονος άσος δεν αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έγινε από τον ΑΠΟΕΛ θα χαθεί χωρίς χρήμα το επόμενο Καλοκαίρι εάν δεν πωληθεί είτε άμεσα είτε τον Ιανουάριο.

H ιστοσελίδα Sportime.gr γράφει ότι ο Τάαμαρι προβάρει τα ερυθρόλευκα και μάλιστα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να μείνει για ένα χρόνο δανεικός στον ΑΠΟΕΛ: «Ο Ολυμπιακός πήγε στην Κύπρο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά έκανε κίνηση για τον Μούσα Τάμαρι, που προβάρει τα ερυθρόλευκα. Ο 23χρονος Ιορδανός εξτρέμ αρέσει στους Πειραιώτες. Που όπως λένε στην Κύπρο δεν άφησε πίσω την περίπτωση του. Δεν αποκλείεται να γίνει ο «γάμος» και ο Τάμαρι να μείνει στην κυπριακή ομάδα, με την μορφή του δανεισμού. Ωστόσο είναι πολλοί αυτοί που λένε πως ο Ιορδανός άσος θα φορέσει από φέτος την ερυθρόλευκη φανέλα. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει να κάνει με τη μετεγγραφή-βόμβα, που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στα εξτρέμ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ