aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEOργή στον Ολυμπιακό για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες...

Oργή στον Ολυμπιακό για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του…»

Δεν μπορούν να χωνέψουν τη νέα ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gavros.gr: «Σίγουρα, ένα κακό αποτέλεσμα δεν πρέπει να φέρνει την καταστροφή σε μία ομάδα. Υπάρχουν και οι κακές παρενθέσεις στο ποδόσφαιρο και είναι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχει και η κούραση.

Το θέμα όμως είναι, πως κάποιοι πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται, να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν σκληρά, καθώς μόνο ο Θρύλος τους παρέχει τα πάντα. Και χθες η ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή, πράγμα που πρέπει να αλλάξει σύντομα.

Ο Πάουλο Μπέντο και οι ποδοσφαιριστές του, θα πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα αυτό το παιχνίδι, αφού δουν πρώτα τα λάθη τους. Να κοιτάξουν τη συνέχεια από εδώ και πέρα γιατί έρχονται δύσκολα ματς και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.

Ο Ολυμπιακός έχει «βαριά» φανέλα και όποιος την φοράει πρέπει να τα δίνει όλα για τον «δαφνοστεφανωμένο» που υπάρχει στο στήθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ