Την οργή του για το πανό στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ στον χθεσινό αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, εκφράζει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης. Το πανό έγραφε «Πολυτεχνείο 1973-2017 44 χρόνια ψέματα».
Αναλυτικά:
«Δεν θα ασχοληθώ με το ανόητο πανό που ανάρτησαν κάποιοι φίλοι της Ομόνοιας που εξέφραζαν την απογοήτευση τους γιατί πήγε στο ΑΠΟΕΛ ο Ποτέ (έπρεπε να ξέρουν ότι είναι επαγγελματίας και στις πλείστες φόρες δεν έχουν καμία διαφορά με μισθοφόρους) αλλά με το προκλητικό και ανιστόρητο πανό που ανάρτησαν κάποιοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που ανακάλυψαν ότι 44 χρόνια τους έλεγαν ψέματα για το Πολυτεχνείο.
Διαβάστε επίσης: Ο… απολογισμός των επεισοδίων στο ντέρμπι
Όλοι νιώσαμε και νιώθουμε περήφανοι για τα κατορθώματα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ σε ολόκληρη τη Ευρώπη αλλά αυτό το αίσχος κάπου παρατράβηξε με αυτούς τους άθλιους, ανιστόρητους τύπους που την μια τυλίγονται την ελληνική σημαία και την άλλη γεμίζουν και βρωμίζουν την Λευκωσία με αγκυλωτούς σταυρούς. Που βέβαια ποτέ δεν διάβασαν ή έμαθαν ότι για να ανεβεί ο αγκυλωτός σταυρός στον Παρθενώνα κατέβασαν την ελληνική οι ναζί για να την κατεβάσει μετά ο Γλέζος (φυσικά μπορεί να ξέρουν στην καλύτερη περίπτωση τον Γκλέτσο…).
Διαβάστε επίσης: Στήριξη στην Ελλάδα από τη Θύρα 9
Ότι η Ελλάδα είχε το μεγαλύτερο κόστος κατ αναλογία πληθυσμού σε ανθρώπινες ζωές από τις θηριωδίες των ναζί. Και 44 χρόνια μετά ανακάλυψαν το μυστικό, ότι τους έλεγαν ψέματα. Η είναι τόσο αδιάβαστοι ή απόγονοι αυτών που ήταν… απ’ έξω και καραδοκούσαν κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Πολυτεχνείο.
Διαβάστε επίσης: «Ντροπή», «πρόκληση», «προσβολή»
Οι υπόλοιποι φίλοι του ΑΠΟΕΛ και το σωματείο δεν μπορούν να αφήσουν να πληγώνεται το γόητρο της ομάδας χωρίς να κάνουν κάτι. Ας τους μαζέψουν να τελειώνει η ιστορία. Αν δεν μπορούν ας το κάνουν οι αρμόδιες αρχές του κράτους. Όπως έπρεπε να κάνει κ με την ανάρτηση σημαίας του ψευδοκράτους σε άλλη περίπτωση.
Υ.Γ. Άλλη Εντελώς Κατάσταση (ΑΕΚ). Οι οπαδοί μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πλημμύρες και καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο».
Διαβάστε επίσης: «Πράσινη» συμπαράσταση και μήνυμα για ειρήνη