aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΏρα υπογραφών με Νταβίδ Βαράλ

Ώρα υπογραφών με Νταβίδ Βαράλ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Συνήθως, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και το ρητό αυτό ταιριάζει γάντι σε ό,τι αφορά στο φλερτ του ΑΠΟΕΛ με τον Νταβίδ Βαράλ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που βρισκόταν εδώ και μέρες σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου, θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Ο Βαράλ που ήλθε τα μεσάνυχτα στην Κύπρο, θα περάσει εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις και εάν όλα εξελιχθούν ομαλά θα σφραγίσει με την υπογραφή του το προσυμφωνηθέν συμβόλαιο, πέφτοντας ακολούθως με τα μούτρα στη δουλειά. Ο έμπειρος επιθετικός (έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης) θα φορεί τα γαλαζοκίτρινα έως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας για ένα χρόνο.

Για τον Βαράλ έχει την καλύτερη άποψη ο Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος επέμενε για την προσθήκη του τέως παίκτη της Γρανάδα στο ρόστερ του συλλόγου. Κρίνει πως με την ικανότητα στο σκοράρισμα και την εμπειρία του μπορεί να προσδώσει στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης στοιχεία που απαιτούνται ώστε ο ΑΠΟΕΛ να υλοποιήσει τους στόχους του.

Ο Δανός προπονητής, με βάση την «ακτινογραφία» του, εντόπισε στον Βαράλ διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά από τους Πιέρο Σωτηρίου και Ιγκόρ ντε Καμάργκο. Μπορεί να μην είναι ο πιο ταχύς επιθετικός του κόσμου, αλλά πρόκειται για δυνατό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της γραμμής κρούσης.

Δηλαδή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως περιφερειακός επιθετικός, στις πτέρυγες και στη γραμμή κρούσης, δίνοντας επομένως τη δυνατότητα στον προπονητή του να τον μετακινεί κατά τη διάρκεια του 90λεπτου όπου αυτός κρίνει ωφέλιμο για το σύνολο. Κουβαλά τεράστιες εμπειρίες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν καθώς αγωνίστηκε σε Σπόρτινγκ Χιχόν, Λεβάντε και Γρανάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ