aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΏρα του ΑΠΟΕΛ για να δώσει απαντήσεις…

Ώρα του ΑΠΟΕΛ για να δώσει απαντήσεις…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η κορυφή του ανήκει και μάλιστα, διατηρώντας απόσταση δύο βαθμών από τις ΑΕΚ, Απόλλωνα και ένα από την Ανόρθωση. Ο ΑΠΟΕΛ, αναζητεί την εδραίωση που θα του προσδώσει επιπρόσθετη δυναμική στην τελική ευθεία της πρώτης φάσης του μαραθωνίου και αυτή θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει σήμερα στο ΓΣΠ απέναντι στην πάντοτε απαιτητική και επικίνδυνη ΑΕΚ.  Χωρίς πολλές συστάσεις και συμβουλές, απλά είναι τα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με τους Λαρνακείς. Να επιβάλει τον ρυθμό του, να αγωνισθεί με ψυχραιμία και συγκέντρωση φτάνοντας στη νίκη, μοιράζοντας απαντήσεις. Ασφαλώς δεν θα έχει καμιά ομαδούλα της σειράς απέναντί του, κάτι που εννοείται πως επιβάλλει (το λιγότερo) πολλά τρεξίματα ώστε να κλείσουν οι χώροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… ντεμπούτο του Ντελατόρε

Η σημερινή αντίπαλος δείχνει καλά στοιχεία, αποτελεί σκληρό καρύδι και ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου την κάνει πιο μαχητική. Εξάλλου, στις τελευταίες επτά επισκέψεις της στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, μόνο μία φορά έχασε.  Βέβαια, ούτε συζήτηση για δικαιώματα από τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Αναγνωρίζουν τη δυναμικότητα της ΑΕΚ, αλλά πιστεύουν στις δυνατότητές τους και δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν όσα χρειάζονται ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ενδεχόμενο, το οποίο θα έχει διπλή αξία. Αφενός θα διευρύνει τη διαφορά από την αντίπαλο στους πέντε βαθμούς, μεταφέροντας το άγχος και την πίεση στην αντίθετη πλευρά και αφετέρου, θα ενισχύσει στο μέγιστο την ψυχολογία των παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόφαση του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ ενόψει του ντέρμπι

Μια νίκη επί ομάδων, όπως η ΑΕΚ, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, παίρνει άλλες διαστάσεις. Πόσω μάλλον δε, όταν ακολουθούν δύο σερί παιχνίδια με τον Απόλλωνα (εντός και εκτός έδρας).  Ο Γιώργος Δώνης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πάρα πολλούς παίκτες στη διάθεσή του, σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε να σχηματίσει δύο ενδεκάδες! Ετοίμασε το αγωνιστικό του πλάνο, στο οποίο αναμένεται αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, με τους Πέρεθ, Βούρο, Πολιάκοφ, Ζαχίντ και Αλωνεύτη να πιθανολογείται πως θα είναι τα νέα πρόσωπα.  Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Ντελατόρε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ