aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΏρα να προσγειωθεί ο ΑΠΟΕΛ…

Ώρα να προσγειωθεί ο ΑΠΟΕΛ…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Αφήνει για λίγο το Γιουρόπα Λιγκ (και τα πανηγύρια) και ρίχνεται και πάλι στα εντός των τειχών δρώμενα. Απέναντι του θα βρεθεί η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Καρμιώτισσα και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία (1-1) με την ομάδα της ΑΕΚ. Μετά και το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν τη νίκη για έναν ακόμα λόγο…

Βέβαια, οι κίνδυνοι μετά την επιτυχία και τον ενθουσιασμό που ακόμα να καταλαγιάσει, πάντα ελλοχεύουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Κρίστιανσεν θα πρέπει να είναι δυο φορές πιο προσεκτικοί.

Οι γκέλες, εδώ που βρίσκεται το πρωτάθλημα απαγορεύονται, αφού πέραν του ότι ο συναγωνισμός προβλέπεται έντονος, τα παιγνίδια με τις θεωρητικά μικρομεσαίες ομάδες κρύβουν πάντοτε παγίδες, πόσω μάλλον με την Καρμιώτισσα που έχει κατ΄ επανάληψη κάνει ζημιές. Είπαμε, το τρίποντο είναι εκ των ων ουκ άνευ μετά το αποτέλεσμα στο «ΑΕΚ Αρένα» για να μην ψάχνει και να ψάχνεται μετά.

Αν ρωτάτε τώρα πώς θα παρατάξει την ομάδα του ο Κρίστιανσεν, πιθανόν ούτε κι αυτός να είναι σίγουρος ακόμα! Μετά τον αγώνα με την Γιανγκ Μπόις, πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως κάποιοι ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί να πάρουν ανάσες, χώρια στις όποιες αλλαγές θα θέλει ο ίδιος ο Δανός τεχνικός να προχωρήσει.

Από την ενδεκάδα που άρχισε τον αγώνα με τους Ελβετούς είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός αρχικού σχήματος από δύο έως και τέσσερις ποδοσφαιριστές. Εκείνο που απομένει είναι να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του Κρίστιανσεν. Από εκεί και πέρα ό,τι και να πούμε, ό,τι και να γράψουμε για το σχήμα, αυτό δεν θα είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από εικασίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ