aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΏρα για πειστικές απαντήσεις

Ώρα για πειστικές απαντήσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ξεκουράστηκαν οι ποδοσφαιριστές πλην των διεθνών; Ξεκουράστηκαν. Δόθηκε η ευκαιρία στο διάστημα της διακοπής να ηρεμήσουν άπαντες στην ομάδα; Δόθηκε. Η ομάδα ανασυντάχθηκε ώστε να κάνει σερί επιτυχιών στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί; Φυσικά. Τουλάχιστον αυτό διαχέεται από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» τα τελευταία 24ωρα.

Επομένως, στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Δόξα που θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ, καμία δικαιολογία δεν υφίσταται. Όχι, δηλαδή, πως στον ΑΠΟΕΛ επικαλέστηκαν δημοσίως διάφορες δικαιολογίες για να «προστατευτούν» από ατυχή αποτελέσματα, όπως είναι για παράδειγμα οι τραυματισμοί. Αλλά τώρα, μετά τις πολλές ανάσες που πήραν οι γαλαζοκίτρινοι, υπάρχει η προσδοκία ότι η ομάδα θα φτάσει στην τρίτη νίκη πρωταθλήματος, συνδυάζοντας την επιτυχία με καλό ποδόσφαιρο, αντάξιο των προσδοκιών που υπάρχουν στον σύλλογο. Είναι η ώρα των πειστικών απαντήσεων προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να πάρει ώθηση, εξαπολύοντας την πολυπόθητη αντεπίθεση διαρκείας.

Το τεχνικό τιμ, στο διάστημα της διακοπής, εκτός από τις απαιτούμενες  ανάσες που έδωσε στους ποδοσφαιριστές, προσπάθησε να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις (απανωτές) υποχρεώσεις τον μήνα που διανύουμε. Ο Γιώργος Δώνης εννοείται πως περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο και να βγάλουν πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων τις προηγούμενες ημέρες είχε ρίξει το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι και προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του ώστε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με τη Δόξα. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το ματς με τους πράσινους της Κατωκοπιάς και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν σε όλο το 90λεπτο προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω είναι αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων στην ομάδα υπάρχει μόνο ο αγώνας με τη Δόξα. Και μόλις τελειώσει το ματς στο (κεκλεισμένων των θυρών) ΓΣΖ, τότε θα στρέψουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Επί της παρούσης, το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη γερμανική ομάδα μένει στην άκρη και θα ασχοληθούν με αυτό από αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ