aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΏρα για αντίδραση και απαντήσεις

Ώρα για αντίδραση και απαντήσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οκτώ μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Σούντουβα και τον εκτροχιασμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΑΠΟΕΛ καλείται ν’ αντιδράσει και μάλιστα δυναμικά. Να αποδείξει στον αποψινό αγώνα με τη Φλόρα Ταλίν (Cytavision1, 20:00) πως έχει ξεπεράσει το σοκ, έχει συνέλθει αγωνιστικά και πρωτίστως, ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μακριά στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είχε πολλά να πει στους παίκτες του τις μέρες που μεσολάβησαν και προσδοκεί ότι θα παρουσιαστούν σε πολύ καλύτερη κατάσταση, θέτοντας απέναντι στην ομάδα της Εσθονίας τις (στέρεες) βάσεις πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα συναντήσουν τη Χάποελ Μπερ Σεβά (γνώρισε τη συντριβή από την Ντιναμό Ζάγκρεπ).

Το πάθημα με τους Λιθουανούς, ασφαλώς, θα πρέπει να γίνει μάθημα στους γαλαζοκίτρινους. Επιβάλλεται να αγωνισθούν χωρίς ίχνος υποτίμησης κόντρα στους Εσθονούς και με τις κινήσεις τους από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή να βάλουν στην εξίσωση τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο ΓΣΠ.

Προπονητής και παίκτες καλούνται να «βροντοφωνάξουν» ότι ο αποκλεισμός από τη Σούντουβα ήταν μια κακή παρένθεση. Την έκλεισαν και προχωρούν αποφασιστικά. Πως έχουν την ικανότητα να βρουν τις λύσεις σε μια άκρως πιεστική κατάσταση, να… σβήσουν την αμφισβήτηση,  γυρνώντας εν τέλει δυναμικά τον τροχό.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλη ανάγκη να βγει πιο δυνατός μέσα από τις διπλές αναμετρήσεις με τη Φλόρα Ταλίν. Με σωστή προσέγγιση των όσων προηγήθηκαν, έστω με κενά στο ρόστερ, να βρει τον δρόμο που οδηγεί στην ηρεμία. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Η μοναδική διέξοδος είναι να προχωρήσει στο Γιουρόπα Λιγκ, αποφεύγοντας λάθη καθώς πλέον δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ