aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΏρα Europa League για ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Ώρα Europa League για ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Με στόχο την πρόκριση τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ρίχνονται σήμερα στη μάχη του δεύτερου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων.

Νωρίς το απόγευμα, στις 15:00, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καϊσάρ Καζακστάν με τηλεοπτική μετάδοση από την Cablenet. Ο αγώνας είναι μονός και ο ΑΠΟΕΛ, θέλει νίκη για να συνεχίσει την πορεία του τη διοργάνωση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ολίμπια Λουμπλιάνα Σλοβενίας – Ζρίνσκι Βοσνίας (αγωνίζονται απόψε στις 19:30).

Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Απόλλων ο οποίος αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο της Κρήτης τον ΟΦΗ. Ο αγώνας επίσης είναι μονός και θα αρχίσει  στις 20:00 με τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision. Σε περίπτωση πρόκρισης του, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Λεχ Πόζναν Πολωνίας η οποία χθες βράδυ απέκλεισε τη Χάμαρμπι Σουηδίας με 3-0 εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ