aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟρ: «Συντετριμμένος που είμαι εκτός CL… Είχα πρόταση από Αυστραλία»

Ορ: «Συντετριμμένος που είμαι εκτός CL… Είχα πρόταση από Αυστραλία»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο Τόμι Ορ έμεινε εκτός του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ στο Champions League, μετά από απόφαση του προπονητή της ομάδας Γιώργου Δώνη, λόγω των περιορισμών της UEFA σε θέμα αριθμού ξένων και κοινοτικών και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «The World Game» παρουσιάστηκε συντετριμμένος από την απόφαση αυτή, αλλά ανέφερε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό στο πρωτάθλημα.

«Ασφαλώς είμαι συντετριμμένος, δεν αγωνίστηκα ποτέ στο Champions League και πρόσμενα να  αγωνιστώ σε αυτή την διοργάνωση. Ήταν το παιδικό μου όνειρο. Αλλά αυτές οι αναποδιές είναι μέρος του ποδοσφαίρου και πρέπει να αποδείξω στον προπονητή ότι έκανε λάθος με τις εμφανίσεις μου στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

Για την απόφαση του Γιώργου Δώνη να τον αφήσει εκτός ρόστερ σχολίασε: «Ο προπονητής δεν μου ανέφερε συγκεκριμένα γιατί έμεινα εκτός ρόστερ στο Champions League. Μετά που προκριθήκαμε έγιναν αρκετές μετεγγραφές, κυρίως στην επίθεση. Είναι πάντα δύσκολο όταν έρχεται ένας νέος προπονητής γιατί παίρνει χρόνο να μάθει την ομάδα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να είμαι στο πλάνο της ομάδας, αν δεν είμαι ήδη. Έχω τριετές συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να αποδείξω ότι έκαναν λάθος που δεν με δήλωσαν στην Ευρώπη».

Για τις προοπτικές του να αγωνιστεί στην Εθνική Αυστραλίας είπε: «Αγωνιζόμενος σε μία διοργάνωση όπως το Champions League θα ήταν πολύ θετικό για τις προοπτικές μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Πάντα είχα στόχο να αγωνίζομαι καλά στην ομάδα μου, και αν το κάνω αυτό θα έρθει και η κλήση από την εθνική».

Ο Αυστραλός ανέφερε επίσης ότι είχε και πρόταση για επιστροφή σε ομάδα της χώρας του: «Άκουσα για μία πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο. Αλλά δεν έχω την προοπτική να επιστρέψω στην Αυστραλία μετά την κάθοδο μου στην Ευρώπη πριν από μερικούς μήνες. Είμαι 25 χρονών και όπως είπα, έχω τριετές συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Μετά από αυτό ποιος ξέρει; Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ