aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟρ στο «Goal»: «Θα θυμάμαι για πάντα τις μέρες με τον Μπολτ»

Ορ στο «Goal»: «Θα θυμάμαι για πάντα τις μέρες με τον Μπολτ»

Ο Τόμι Ορ χαρακτήρισε άνευ προηγουμένου την κατάσταση στο ποδόσφαιρο της Αυστραλίας μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας στο «Goal» από την άλλη άκρη του πλανήτη, μετέφερε την αβεβαιότητα που επικρατεί, λέγοντας ότι το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και ουδείς γνωρίζει πότε (και αν) θα επαναρχίσει.

Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός που αγωνίζεται στη Σέντραλ Κοστ Μάρινερς και προσφάτως υπέγραψε προσύμφωνο με τη Μακάρθουρ για τη νέα σεζόν, αναφέρθηκε στους προϋπολογισμούς 1,9 εκατ. ευρώ των ομάδων της χώρας και ασφαλώς, τη συνύπαρξη με τον ταχύτερο άνθρωπο του πλανήτη Γιουσέιν Μπολτ. Έστω και καθυστερημένα ξεκαθάρισε τι εννοούσε λέγοντας ότι «η Κύπρος αποτελεί πολύ εχθρικό περιβάλλον όσον αφορά στο ποδόσφαιρο», θυμήθηκε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Λούκας Σόουζα…

Διαβάστε εδώ το πρώτο μέρος της συνέντευξης: Τόμι Ορ στο «Goal»: «Άνευ προηγουμένου η κατάσταση»

– Στη Σέντραλ Κοστ, ομάδα που αγωνίζεσαι, είχε περάσει από δοκιμαστικά και ο πιο γρήγορος άνθρωπος του πλανήτη, Γιουσέιν Μπολτ. Μπορεί να μας μεταφέρεις τις εμπειρίες σου;

«Όταν το 2018 πήγα για πρώτη φορά στον σύλλογο από τον ΑΠΟΕΛ, είχα την ευκαιρία να προπονηθώ μαζί του για μερικές εβδομάδες και να παίξω μάλιστα σε έναν αγώνα μαζί του. Υπέροχος άνθρωπος, η χαρά στο αποδυτήριο. Γεμάτος θετική ενέργεια, με μπόλικη όρεξη καθημερινώς. Θα θυμάμαι για πάντα τις μέρες που συνυπήρξαμε στην ομάδα!».

– Διαβάσαμε προσφάτως πως μετά τη Σέντραλ Κοστ Μάρινερς, συνεχίζεις σε άλλη μεγαλύτερη ομάδα της Αυστραλίας της καριέρα σου; Πώς προέκυψε αυτό;

«Ελπίζω να τελειώσω τη σεζόν στη Σέντραλ Κοστ Μάρινερς, ωστόσο η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι τέτοια που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει εάν το τρέχον πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί. Την επόμενη σεζόν, θα ενταχθώ στη Μακάρθουρ FC. Είναι σχετικά νέος σύλλογος που εδρεύει λίγο έξω από το Σίδνεϊ και αποτελώ την πρώτη προσθήκη που έκαναν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έχω συνεργαστεί με τον προπονητή στο παρελθόν με τις εθνικές ομάδες και ανυπομονώ για την πρόκληση της συμμετοχής σε έναν νέο σύλλογο».

Διαβάστε επίσης: Ορ στο «Goal»: «Δεν το άξιζα αυτό στον ΑΠΟΕΛ…»

– Πόσο ικανοποιημένος είσαι από την αγωνιστική παρουσία σου;

«Ναι, είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος. Αν και τα αποτελέσματα δεν πήγαν ακριβώς όπως θέλαμε αυτή τη σεζόν, είχα ηγετικό ρόλο στην ομάδα για ένα μεγάλο μέρος. Νιώθω σημαντικός παίκτης και διατηρώ άριστες σχέσεις με όλους στην ομάδα. Έχω χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις αυτήν τη σεζόν, έξι-επτά διαφορετικές, κάτι που μοιάζει λίγο όταν ήμουν στον ΑΠΟΕΛ. Είχα παίξει για παράδειγμα και στα δύο άκρα της επίθεσης, επιτελικός μέσος…».

– Ποιες οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σου στη συνέχεια της καριέρας σου;

«Αφού τελείωσα τη σεζόν με τη Σέντραλ Κοστ, ανυπομονώ για τη νέα μου περιπέτεια με τη Μακάρθουρ. Ελπίζω να είμαι βασικό μέρος αυτής της ομάδας, να τους φέρω επιτυχίες στο γήπεδο και να βοηθήσω στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή. Πέραν από αυτό, είναι αδύνατο να κοιτάξει κανείς πολύ μπροστά στο ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να αποδίδω όσο καλύτερα γίνεται, παίρνω τα πράγματα με τη σειρά, ελπίζοντας πάντοτε στο καλύτερο».

Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy για να διαβάσετε σε ρεπορτάζ που θα δημοσιευτούν κατά τη διάρκεια της ημέρας τα όσα είπε ο Τόμι Ορ. Η εξήγηση για το «εχθρική» που είπε όταν έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ, ο Μπέιν, το φιλαράκι του Λούκας Σόουζα και το ενδεχόμενο επιστροφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ