aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌπως παλιά οι ΑΠΟΕΛίστες, έντονο «παρών» στο ντέρμπι «αιωνίων»

Όπως παλιά οι ΑΠΟΕΛίστες, έντονο «παρών» στο ντέρμπι «αιωνίων»

«Αυτό που κάνει ξεχωριστό το ντέρμπι είναι ο κόσμος και μετά από χρόνια, φαίνεται ότι θα έχουμε μια τέτοια προσέλευση που θα μας κάνει, ως ένα βαθμό, να θυμηθούμε τα παλιά, έστω αν είναι καθημερινή», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Με βάση τις εκτιμήσεις, λοιπόν, είναι πολύ πιθανόν οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων που θα βρεθούν αύριο βράδυ στις κερκίδες του ΓΣΠ να πλησιάσουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν τις 10.000. «Μόνο σε 48 ώρες έχουμε ξεπεράσει κατά 4 φορές τη συνολική προπώληση του ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ», πρόσθεσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος έκανε έκκληση στον κόσμο να μην περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για την αγορά εισιτηρίου.

«Θα είναι παιχνίδι με αρκετό κόσμο και αν προσπαθήσει να πάρει κάποιος εισιτήριο μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, θα ταλαιπωρηθεί». Η προπώληση από το διαδίκτυο και την μπουτίκ του ΑΠΟΕΛ, ολοκληρώνεται αύριο. Οι εισόδοι του ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 18:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ