aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌπως… έστρωσαν στον ΑΠΟΕΛ, έτσι κοιμούνται

Όπως… έστρωσαν στον ΑΠΟΕΛ, έτσι κοιμούνται

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα και με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, ο ΑΠΟΕΛ καλείται σε διάστημα 8 μόλις ημερών να δώσει 3 βαρυσήμαντα παιχνίδια, τα οποία θα καθορίσουν πάρα πολλά όσον αφορά στο πρωτάθλημα. Είτε θα «πιάσει» τον μικρότερο στόχο της τρέχουσας σεζόν (6άδα) είτε θα κυνηγήσει την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.

Υποδέχεται αύριο τον Εθνικό Άχνας, την Τετάρτη (10/2) αντιμετωπίζει στο Μακάρειο Στάδιο τον Ολυμπιακό και την ημέρα των ερωτευμένων (14/2) φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα. Όπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, έχει την ευκαιρία να «απαντήσει» και να κάνει αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσει την είσοδό του στην πρώτη 6άδα. Σε διαφορετική περίπτωση θα «κατρακυλήσει» για πρώτη φορά στο δεύτερο γκρουπ και σε έναν όμιλο 8 ομάδων, θα βρεθεί στην ασυνήθιστη θέση να παλέψει για εισιτήριο ανανέωσης της παραμονής στην Κατηγορία των «μεγάλων».

Όπως… έστρωσαν στον ΑΠΟΕΛ, έτσι κοιμούνται. Και για να μη γίνουν τα όνειρα πολύ πιο εφιαλτικά, η άμεση ανάκαμψη και η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά στο παιχνίδι με τον Εθνικό δεν επιδέχονται καμίας διαπραγμάτευσης. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά τα δύο σερί ματς κατά τα οποία δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση των πλείστων παικτών που χρησιμοποίησε, καλείται να βρει (υπό τις περιστάσεις) τη «χρυσή συνταγή». Δεν υπολογίζει στον Ανουάρ Τουχαμί λόγω καρτών και στον Φακούντο Σαβάλα που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό.

Στη διάθεσή του τέθηκε για πρώτη φορά ο Πάουλο Βινίσιους, οπότε εάν ο Ελλαδίτης προπονητής κρίνει ότι είναι έτοιμος ενδεχομένως να του δώσει φανέλα βασικού. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός κατέγραψε την τελευταία του συμμετοχή στις 18 Δεκεμβρίου 2020 σε αγώνα για το Κόπα Λιπερταδόρες, όπου η Νασιονάλ της Ουρουγουάης ηττήθηκε από τη Ρίβερ Πλέιτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ