aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌπως αναμενόταν, δηλώνουν άγνοια για τον φάκελο και βλέπουν μπροστά

Όπως αναμενόταν, δηλώνουν άγνοια για τον φάκελο και βλέπουν μπροστά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν έφτανε η άσχημη εμφάνιση και η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, ήλθε καπάκι για τον Άρη και η ενημέρωση από την ΚΟΠ για τον φάκελο που στάλθηκε από την ΟΥΕΦΑ για το ίδιο παιχνίδι, για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Το ίδιο έγινε και πέρσι, πάλι στην 5η αγωνιστική, όταν ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενούσε στο ΓΣΠ τον Άρη, τον οποίο κέρδισε με 4-0. Είχε σταλεί και τότε φάκελος από την ΟΥΕΦΑ για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Οι διοικούντες τον Άρη δηλώνουν άγνοια για το θέμα και το μόνο που τους ενδιαφέρει, όπως αναφέρουν, είναι το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα τους το Σάββατο.

Οι πράσινοι της Λεμεσού δεν έχουν ακόμη γευτεί τη χαρά της νίκης. Πιστεύουν πως απέναντι στην ΑΕΖ, στο Τσίρειο, έχουν πολλές πιθανότητες για να φτάσουν στο πρώτο τους τρίποντο. Αν και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχει ικανοποιήσει ακόμη, υπάρχει η πεποίθηση στις τάξεις της πως θα βελτιωθεί.

Και ότι οι επιθετικοί μπορούν να σκοράρουν και να χαρίσουν βαθμούς στην ομάδα τους. Οι πράσινοι περιμένουν περισσότερα από τους Ροζέριο, Νάνο, Αντωνίου και Σκούρτη. Ο τελευταίος έχει πολλά χαρίσματα και το μόνο που του λείπει είναι το γκολ. Δείχνει ορεξάτος στις προπονήσεις και αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ