aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Όπλισαν» ξανά  και περιμένουν

«Όπλισαν» ξανά  και περιμένουν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η δυστοκία που παρατηρείται στην απόκτηση επιθετικού αλλά και αριστερού μπακ, ανάγκασε τους υπεύθυνους σε θέματα προγραμματισμού να κάνουν μια επανεκτίμηση της κατάστασης και να προχωρήσουν πιο αποφασιστικά σε άλλες επιλογές που έχουν προκριθεί.

Το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην απόκτηση επιθετικού. Σε κοινοτικό και ξένο ποδοσφαιριστή επικεντρώθηκαν οι προσπάθειες τα τελευταία 24ωρα, προσδοκώντας ότι με έναν εξ αυτών θα επέλθει συμφωνία και αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έλθει στην Κύπρο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Παραλλήλως, στον ΑΠΟΕΛ «τρέχουν» για την απόκτηση και αριστερού μπακ. Μια θέση στην οποία επίσης έγινε νέο κοσκίνισμα ποδοσφαιριστών που προτάθηκαν και εκφράζεται αισιοδοξία ότι την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και αυτή η εκκρεμότητα.

Στον ΑΠΟΕΛ δεν λένε μεγάλα λόγια, πάντως, αφού με παίκτες που θεωρούσαν ότι οι συζητήσεις ήταν σε καλό δρόμο, αίφνης έκαναν στροφή 180 μοιρών και έκλεισαν σε άλλον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ