aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟντιλάντζε: Στην Κύπρο για το ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση, οι Γεωργιανοί γράφουν για Ζιζβιντάντζε

Οντιλάντζε: Στην Κύπρο για το ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση, οι Γεωργιανοί γράφουν για Ζιζβιντάντζε

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Lelo.ge» παραχώρησε ο Γεωργιανός μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Λάσα Οντιλάντζε, του οποίου το γραφείο εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ Γκιόργκι Κβιλιτάια, Λάσα Ντβάλι και Μουρτάζ Νταουσβίλι.

Αφορμή για τις δηλώσεις του στάθηκε το ποδοσφαιρικό μέλλον ενός άλλου ποδοσφαιριστή που εκπροσωπεί, του Γεωργιανού επιθετικού, Μπούντου Ζιζβιντάντζε. Πρόκειται για κεντρικό επιθετικό που αγωνίζεται στην ουγγρική Φέχερβαρ (7 γκολ/17 συμμ.). Αυτή την περίοδο ο Ζιζβιντάντζε βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης, μετά από έναν τραυματισμό που είχε τον τελευταίο μήνα, με τον Οντιλάντζε να αποκαλύπτει πως είναι στην αναζήτηση για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του παίκτη του.

Συνέχισε αποκαλύπτοντας πως επρόκειτο να παραβρεθεί χθες βράδυ στο ΓΣΠ, για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Μάλιστα, τόνισε, θα πραγματοποιούσε και επαγγελματική συνάντηση, στην οποία επρόκειτο να συζητηθούν αρκετά θέματα, με τα γεωργιανά Μέσα να αναφέρουν ότι ανάμεσα σε αυτά θα είναι και ο Ζιζβιντάντζε.

«Καπνός» λοιπόν, υπάρχει μπόλικος και μένει να δούμε αν υπάρχει και «φωτιά», αφού είναι γνωστό πως οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε αναζήτηση επιθετικού.

Όσον αφορά τον Ζιζβιτάντζε, πρόκειται για επιθετικό ύψους 189 εκ., που ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντινάμο Τιφλίδας. Ακολούθησαν οι Σαμτρέντια (31 γκολ/45 συμμ.), Τορπέντο Κουταϊσί (13 γκολ/28 συμμ.) και Έσμπγιεργκ (1 γκολ/14 συμμ.). Το 2019 η ουγγρική Μεζοκοβέζντ (11 γκολ/40 συμμ.) δαπάνησε 100 χιλιάδες ευρώ για να τον κάνει δικό της, ενώ έναν χρόνο αργότερα (2020) τον πούλησε έναντι 350 χιλιάδων ευρώ στη Φέχερβαρ (21 γκολ/72 συμμ.).

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ούιπεστ (11 γκολ/14 συμμ.), ενώ το περασμένο Καλοκαίρι επέστρεψε στη Φέχερβαρ.

Untitled



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ