aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΟνειρεύεται την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ ο Βάντερ

Ονειρεύεται την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ ο Βάντερ

«Το να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ είναι ένα μεγάλο όνειρο που δεν μπορεί να σταματήσει», δήλωσε ο Βάντερ Βιέιρα μιλώντας σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας, θέτοντας έτσι τον πήχη στο πιο ψηλό σημείο.

«Δουλέψαμε και πιστεύαμε πάντα ότι ίσως να είναι δυνατό να προκριθούμε. Ο Θεός μας έδωσε αυτή την υπέροχη ευλογία στην καριέρα κάθε παίκτη που ήταν μέρος αυτού του αγώνα… Υπάρχει ένα τραγούδι που το ακούω πολλές φορές στην καρδιά και το μυαλό μου και λέει: Γιέ μου, επειδή ο Θεός είναι μεγάλος δεν υπάρχουν όρια στα όνειρα. Η ελπίδα μου δεν πεθαίνει επειδή εμπιστεύομαι τον Θεό, ονειρεύομαι και πραγματοποιώ όλα τα όνειρα που ο Θεός μου υπόσχεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος πλάγιος επιθετικός.

Για τον στόχο εισόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν, εάν και εφόσον ο ΑΠΟΕΛ κατακτήσει το πρωτάθλημα, ανέφερε ο Βάντερ: «Φυσικά δουλεύουμε γι’ αυτό τον στόχο. Για δυο συνεχόμενες χρονιές βρήκαμε… δοκάρι, όμως είμαι σίγουρος ότι όταν πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα γράψουμε ιστορία, όπως κάνουμε και στο Γιουρόπα Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ