aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια: Τα δεδομένα με Τσέποβιτς, Φαμπιάνο και Γκόμες ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Τα δεδομένα με Τσέποβιτς, Φαμπιάνο και Γκόμες ενόψει ΑΠΟΕΛ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Ομόνοια για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν τη Δευτέρα (15/2) οι Μάρκο Τσέποβιτς, Φαμπιάνο και Βίτορ Γκόμες.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» και παρά τα αισιόδοξα μηνύματα που έστειλε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος της αναμέτρησης για την κατάσταση της υγείας τους η συμμετοχή τους στο ντέρμπι του Σαββάτου (20/2, 18:30) με τον ΑΠΟΕΛ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηρό, ο Βραζιλιάνος ένιωσε σφίξιμο και ο Πορτογάλος μέσος δέχθηκε κτύπημα. Το ενθαρρυντικό για το «τριφύλλι» είναι πως κανείς εκ των τριών δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Γκόμες θα είναι σίγουρα διαθέσιμος στο ντέρμπι. Αισιοδοξία επικρατεί και για τον Φαμπιάνο, ενώ συστήνεται υπομονή για τον φορμαρισμένο Τσέποβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ