aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια: Πρόταση για Ακιντόλα στους Δανούς «take it or leave it»…

Ομόνοια: Πρόταση για Ακιντόλα στους Δανούς «take it or leave it»…

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ  

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Νταβίντ Ακιντόλα είναι το πιο «ζεστό» θέμα που απασχολεί τους οπαδούς της Ομόνοιας. Πιθανότατα, δεν ισχύει το ίδιο για τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και την ομάδα προγραμματισμού, αλλά όπως εξελίσσεται το σίριαλ γίνεται ολοένα και πιο «καυτό». Με τη σημείωση ότι οι διοικούντες των «τριφυλλοφόρων» παραμένουν πιστοί στις θέσεις τους και δεν δείχνουν να επηρεάζονται από τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι για την απόκτηση του Νιγηριανού έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο ο ΑΠΟΕΛ. Το ξέρουν και οι πέτρες στο «Ηλίας Πούλλος», ότι ο Χένινγκ Μπεργκ, ο Νεόφυτος Λάρκου (και ο Σταύρος Παπασταύρου) θα ήθελαν ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός να συνεχίσει με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα ικανοποιήσουν όλες τις (υπερβολικές) απαιτήσεις της ομάδας στην οποία ανήκει, της δανέζικης Μίντιλαντ, ούτε και είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, επειδή έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Οι Δανοί βγάζουν προς τα έξω ότι το πωλητήριο του Ακιντόλα ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Η Ομόνοια έχει υποβάλει την πρότασή της στην Μίντιλαντ, η οποία χαρακτηρίζεται, μάλιστα, και ως γενναιόδωρη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι πράσινοι έχουν εκδηλώσει τη θέλησή τους να αποκτήσουν τον Νιγηριανό με ένα ποσό που πλησιάζει τις 300 χιλιάδες ευρώ, αλλά τα περιθώρια διαπραγμάτευσης έχουν στενέψει. Πολύ περισσότερο, όταν ο ηγέτης της εταιρείας των πρασίνων, ο Σταύρος Παπασταύρου, γνωρίζει -λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας- ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η διαδικασία του πλειστηριασμού κάθε άλλο παρά βοηθητική είναι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη επικοινωνία με τους Δανούς θα μοιάζει με πρόταση «take it or leave it», που εν ολίγοις σημαίνει, αυτή είναι η προσφορά μας «δεχθείτε την ή ευχαριστούμε». Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι ο Νεόφυτος Λάρκου έχει ήδη πιάσει δουλειά, για το εναλλακτικό πλάνο, στο ενδεχόμενο δηλαδή που ο Ακιντόλα δεν θα επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος». Και ήδη έχει στα υπόψη του, επιλογές που τον ικανοποιούν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο λόγος που «παράτησε» την υπόθεση Ουζόχο

Τις τελευταίες ώρες, λόγω και της εξέλιξης στο σίριαλ Ουζόχο, γίνεται πολύ λόγος για «κέρδη και ζημιές σε επικοινωνιακό επίπεδο». Στο «τριφύλλι», αρνούνται να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, διότι πρωτίστως θεωρούν ότι τα πραγματικά «κέρδη» και οι πραγματικές «ζημιές» καταγράφονται με τις εμφανίσεις στους αγωνιστικούς χώρους και στον βαθμολογικό πίνακα. Κι η πλειονότητα όλων όσοι αποτελούν το πράσινο οικοδόμημα, θεωρούν ότι η Ομόνοια της περιόδου 2020-21 είναι δομημένη για να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στη λήξασα σεζόν και θα είναι ικανή να πανηγυρίσει εγχώριους τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μετά την νηνεμία, έρχεται η μετεγγραφική «καταιγίδα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ