aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια: Ο λόγος που «παράτησε» την υπόθεση Ουζόχο

Ομόνοια: Ο λόγος που «παράτησε» την υπόθεση Ουζόχο

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή το σήριαλ «Φρανσίς Ουζόχο» ο οποίος αποτέλεσε διακαή πόθο τόσο της Ομόνοιας όσο και του ΑΠΟΕΛ. Ο Νιγηριανός κατέληξε στους γαλαζοκίτρινους, παρά το γεγονός πως οι πράσινοι ήταν πρόθυμοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ντεπορτίβο λα Κορούνια ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο αγοράς του 21χρονου τερματοφύλακα.

Στο «τριφύλλι» αποφασίσθηκε από την αρχή του προγραμματισμού για την περίοδο 2020-21 πως ο Φαμπιάνο θα ήταν ο βασικός τερματοφύλακας, γι’ αυτό και νωρίς-νωρίς (από τις 9 Ιουνίου) ο Βραζιλιάνος ανακοινώθηκε από τους πράσινους καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών.

Έπειτα, άνοιξε το κεφάλαιο Ουζόχο. Η ομάδα της πρωτεύουσας έκανε διερευνητικές επαφές ώστε να διατηρήσει τον Νιγηριανό στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν, ωστόσο οι απαιτήσεις της Λα Κορούνια κρίθηκαν αρκετά ψηλές ώστε να δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό για αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Κανείς δεν υποτιμά την αξία του Ουζόχο, ούτε την μεταπωλητική αξία του Νιγηριανού, όμως εκφράζεται η σιγουρία ότι η επιλογή του έμπειρου και με παραστάσεις Φαμπιάνο ήταν η ορθότερη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το… πόκερ για Ακιντόλα

Στο δυναμικό του «τριφυλλιού» βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Παναγή, ενώ η ομάδα προγραμματισμού «έδεσε» τον Κυριακίδη μέχρι το 2023. Έτσι η τριπλέτα των πρασίνων θα αποτελείτε από τους Φαμπιάνο-Παναγή-Κυριακίδη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Αντιλαμβάνομαι ότι η περίπτωση Ακιντόλα θα τραβήξει μακριά»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ