aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ να πληρώσουν τις €200.000 που χρωστούν...»

«Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ να πληρώσουν τις €200.000 που χρωστούν…»

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Active «Τα Λέμε Όλα» ήταν ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης και ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας Μαρίνος Στυλιανίδης, οι οποίοι μίλησαν για το θέμα του που προέκυψε τις τελευταίες μέρες αναφορικά με το γήπεδο του βόλεϊ στο Πολυπροπονητήριο.

Αποσπάσματα από τις αναφορές τους:

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης, είπε: «Το θέμα έχει διάφορες προεκτάσεις. Καλά κάνει ο καθένας και βλέπει το δικό του άθλημα. Το θέμα είναι να δούμε το σύνολο των αθλημάτων. Μπορεί να είναι και θέμα κόστους. Ας καταφέρουν πρώτα η Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ να πληρώσουν τις 200.000 που χρωστούν και μετά να έχουν το δικαίωμα να υποδείξουν στον οργανισμό ποιο γήπεδο να ανοίξει και ποιο να κλείσει. Με καλή διάθεση μπορούμε να βρούμε τις λύσεις για να εξυπηρετήσουμε γενικότερα τον αθλητισμό της Κύπρου. Εάν όμως ο καθένας νομίζει είναι δικό του χωράφι και κάνει ότι θέλει τότε να το ξεχάσει. Εμείς πρέπει να δούμε το γενικότερο καλό του αθλητισμού και ας δει ο κάθε ένας το δικό του το σωματειακό. Έχουμε ορίσει συνάντηση Δευτέρα 16 του μήνα η ώρα 11:00 για όλα τα θέματα».

Διαβάστε επίσης: Ο ΚΟΑ δείχνει την έξοδο σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια!

Από την πλευρά του, ο Μαρίνος Στυλιανίδης (υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας), απάντησε: «Θέλουν να καταστρέψουν το μοναδικό γήπεδο βόλεϊ που υπάρχει. Το στάδιο μας είναι το γήπεδο «Ελευθέρια» αλλά κάποιες προπονήσεις που δεν μπόρουμε να τις κάνουμε για διάφορους λόγους τις κάνουμε στο Πολυπροπονητήριο. Και δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμείς το γήπεδο, το χρησιμοποιεί και το ΑΠΟΕΛ και τα πανεπιστήμια».

Συμπληρώνοντας ανέφερε: «Η απόφαση καταστροφής του γηπέδου βόλεϊ πάρθηκε και έχουν σταλεί και επιστολές χωρίς να συζητηθεί με κανένα. Ελπίζουμε με καλή θέληση και διάλογο να εξυπηρετηθούν όλα τα συμφέροντα όλων των σωματείων όχι μόνο του πινγκ-πονγκ. Θα ενημερωθώ για την συνάντηση και ελπίζω να βρούμε μια λύση».

Πιο κάτω το μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό της εκπομπής:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ