aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια: Η θετική άποψη του Μπεργκ για Πάβλοβιτς δεν είναι αρκετή

Ομόνοια: Η θετική άποψη του Μπεργκ για Πάβλοβιτς δεν είναι αρκετή

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για την Ομόνοια, με την Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων να έχει ανοικτές κεραίες και να ψάχνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για ενίσχυσης της γραμμής κρούσης.

Ο Νεόφυτος Λάρκου, οι συνεργάτες του και ο Χένινγκ Μπεργκ πέρασαν από κόσκινο δεκάδες ονόματα ποδοσφαιριστών που προτάθηκαν το τελευταίο διάστημα. Άλλοι απορρίφθηκαν, άλλοι κρίθηκαν ακριβοί για τα οικονομικά δεδομένα της Ομόνοιας και άλλοι μπήκαν στη μετεγγραφική λίστα χωρίς όμως να προκρίνονται ως οι ιδανικοί. Άλλωστε, γι’ αυτό και δεν προέκυψε τελική επιλογή.

Μία περίπτωση που προτάθηκε στην Ομόνοια είναι αυτή του Αντρίγια Πάβλοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός που αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από την Ραπίντ Βιέννης μπορεί να κινήθηκε σε… ρηχά νερά καταγράφοντας πέντε γκολ σε 20 αγώνες πρωταθλήματος, όμως ο Χένινγκ Μπεργκ έχει καλή εικόνα για τον ποδοσφαιριστή. Ο Νορβηγός τεχνικός γνωρίζει τον 26χρονο φορ από την κοινή θητεία τους στο πρωτάθλημα Δανίας, όπου ο Πάβλοβιτς θήτευσε στην Κοπεγχάγη τη διετία 2016-18 με απολογισμό 22 γκολ σε 83 εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ένας πρώην Ομονοιάτης επιστρέφει στην Κύπρο για χάρη του Πράνιτς!

Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι ο Μπεργκ θεωρεί πως οι επιδόσεις του Πάβλοβιτς με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν αντιπροσωπευτικές της αξίας του, όμως την ίδια ώρα δεν πληροί τα κριτήρια που θέτει ο ίδιος και η επιτροπή προγραμματισμού της Ομόνοιας για τον εκλεκτό στη γραμμή κρούσης. Το όνομα του Πάβλοβιτς έχει σημειωθεί στη λίστα των πρασίνων, όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα και το πιθανότερο είναι πως δεν θα απασχολήσει περαιτέρω το «τριφύλλι», αν και σε περίοδο μετεγγραφών τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή εφόσον δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες απόκτησης των ποδοσφαιριστών που αξιολογούνται θετικά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ψάχνουν ξανά και ξανά…

Ο Σέρβος επιθετικός έχει συμβόλαιο γι’ άλλον ένα χρόνο με την Αούστρια, όμως σύμφωνα με τον Τύπο στην Αυστρία το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί, αφού διατηρεί ψηλό συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ