aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια – ΑΠΟΕΛ: Οι εφτά παίκτες που κινδυνεύουν να χάσουν το «αιώνιο»

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Οι εφτά παίκτες που κινδυνεύουν να χάσουν το «αιώνιο»

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνουν από την Τετάρτη (20/11) και πάλι οι κυπριακές ομάδες. Μετά τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Euro 2020 επαναρχίζει η δράση με την 10η αγωνιστική. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται το Σάββατο στο ΓΣΠ την Πάφος FC (18:00), ενώ μία ώρα αργότερα (19:00) η Ομόνοια δοκιμάζεται το Σάββατο στο Παραλίμνι με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Που το πάμε; Μία βδομάδα αργότερα, και συγκεκριμένα την Δευτέρα (2/12) οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Επομένως οι αγώνες που ακολουθούν με Πάφος FC και Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα έχουν και «απόχρωση» του απόλυτου ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο λόγος είναι κίτρινου χρώματος και προφανώς δεν εννοούμε αυτό της φανέλας του ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτού της κάρτας των διαιτητών.

Εφτά ποδοσφαιριστές, τέσσερις της Ομόνοιας και τρεις του ΑΠΟΕΛ, βρίσκονται στο όριο καρτών- δέχθηκαν ήδη δύο στο πρωτάθλημα- και εφόσον τιμωρηθούν με κίτρινη κάρτα στα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής θα χάσουν το πρώτο ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: +8 η Ανόρθωση, +6 η Ομόνοια, +1 ο ΑΠΟΕΛ, «κατρακύλα» Απόλλωνα και ΑΕΛ

Από το… πράσινο στρατόπεδο στο όριο βρίσκονται οι Τζόρντι Γκόμεθ, Ματ Ντάρμπισαϊαρ, Τιάγκο και Λούφτνερ. Βασικοί και αναντικατάστατοι ποδοσφαιριστές στην έως τώρα πορεία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα και σαφώς ο Χένινγκ Μπεργκ θα τους ήθελε διαθέσιμους στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Στον αντίποδα οι τρεις παίκτες του ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται στο όριο είναι Πραξιτέλης Βούρος, Γιώργος Μερκής και Αντρέ Βιντιγκάλ.

Το κατά πόσο οι Μπεργκ και Ντολ στον καταρτισμό της ενδεκάδας στα παιχνίδια με ΕΝΠ και Πάφος FC αντίστοιχα θα έχουν κατά νου το συγκεκριμένο στοιχείο θα το μάθουμε το απόγευμα του Σαββάτου στο άκουσμα των επιλογών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ