aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια-ΑΠΟΕΛ: Ανατροπές από Σκαπούλλη στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Ανατροπές από Σκαπούλλη στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων

Ο πρώην διεθνής παρατηρητής διαιτησίας και νυν αναλυτής επίμαχων φάσεων του ΡΙΚ και της εκπομπής «Γκολ και θέαμα», Χρίστος Σκαπούλλης, κατέγραψε μόνο τρεις αμφισβητούμενες φάσεις από το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ (0-0).

Πιο συγκεκριμένα, κατέθεσε την άποψή του για τα τρία πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ, εκ των οποίων το ένα του δόθηκε από τον διαιτητή Τιμόθεος Χριστοφή.

Δείτε τι ανάφερε:

3’ Εδώ στη φάση που ζήτησε πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ, είναι μια απλή επαφή του Χούμποτσαν στον Σάβιτς. Από ότι εξετάσαμε από το βίντεο, πλέχτηκαν τα πόδια των δύο παικτών. Δεν υπήρχε παράβαση.

24’ Είναι πάρα πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή. Υπήρξε ασφαλώς παράβαση, αλλά αυτό που δε με πείθει ο φακός είναι αν η παράβαση (στον Τάαμαρι από τον Λέτσγιακς) έγινε έξω ή μέσα. Κλείνω να πω ότι έγινε λίγο έξω.

86’ Εδώ ξεχωρίζει ο Τάαμαρι. Ο Λανγκ τον τραβά από το μανίκι. Εδώ είναι τράβηγμα, άλλο να αγγίζω και άλλο να τραβώ. Τον τράβηξε, έστω και λίγο, είναι παράβαση. Είναι και κίτρινη κάρτα στον Λανγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ