aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟμόνοια: Αίτημα στην ΚΟΠ για κάθοδο ξένων διαιτητών

Ομόνοια: Αίτημα στην ΚΟΠ για κάθοδο ξένων διαιτητών

Η διοίκηση της Ομόνοιας μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης ζητά όπως τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, να διαιτητεύσουν ξένοι διαιτητές.

Αναλυτικά: «Την κάθοδο ξένων διαιτητών, για το παιγνίδι του Σαββάτου ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, ζητά με επίσημο αίτημά της στην ΚΟΠ η Ομόνοια.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες τοποθετήσεις του ΑΠΟΕΛ μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, οι οποίες δείχνουν δυσπιστία προς την κυπριακή διαιτησία, θεωρούμε ότι η κάθοδος ξένων διαιτητών θα απαμβλύνει το πρόβλημα της καχυποψίας και της προκατάληψης.

Ευχή μας είναι να πραγματοποιηθεί ένας αθλητοπρεπέστατος αγώνας και η διαιτησία να περάσει απαρατήρητη.  Να απολαύσει τον αγώνα το φίλαθλο κοινό και να συγχαρούμε όλοι τον νικητή. Σε καμία περίπτωση να μην ζήσουμε ξανά όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο με τη λήξη του αιώνιου ντέρμπι. Είναι κάτι που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ