aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός-Τάαμαρι: «Τον "ουρανό με τ' αστρα" ζητάει επί του παρόντος ο ΑΠΟΕΛ»

Ολυμπιακός-Τάαμαρι: «Τον “ουρανό με τ’ αστρα” ζητάει επί του παρόντος ο ΑΠΟΕΛ»

«Υπαρκτό και ζωηρότατο είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι», αναφέρει με δημοσίευμά της η οπαδική ιστοσελίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά και τονίζει ότι ο 23χρονος αριστεροπόδαρος Ιορδανός του ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση στα εξτρέμ.

Όπως γράφει ο δημοσιογράφος Κώστας Νικολακόπουλος, έγκυρες πηγές αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Τονίζει πάντως πως η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή, καθώς ο Αλ-Τάαμαρι δεσμεύεται με συμβόλαιο και παρότι αυτό λήγει το επόμενο καλοκαίρι ο ΑΠΟΕΛ φέρεται να αξιώνει υπέρογκο ποσό για την παραχώρησή του.

«Φέτος ο αποκαλούμενος και «Ιορδανός Μέσι» έκανε μια πολύ καλή σεζόν μετρώντας 9 ασίστ και 3 γκολ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αντίθετα, ο Νικόλας Ιωάννου, ο 25χρονος αριστεροπόδαρος άσος που παίζει στόπερ και μπακ, προορίζεται για την Νότιγχαμ και όχι για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε έχει αγγλικό διαβατήριο, έχει περάσει από τις ακαδημίες του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μπορεί να αγωνιστεί χωρίς να καλύπτει θέση ξένου», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Πιο κάτω παραθέτουμε το εξώφυλλο του σημερινού «Κόκκινου Πρωταθλητή»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ