aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟλυμπιακός: Τα δεδομένα με τους διεθνείς που κέντρισαν το ενδιαφέρον

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με τους διεθνείς που κέντρισαν το ενδιαφέρον

Όπως ήταν φυσικό δεν άργησαν να έρθουν τα δημοσιεύματα για το μέλλον των Κωνσταντίνου Σωτηρίου, Στέλιου Ανδρέου, Πάρη Ψάλτη και Νεόφυτου Μιχαήλ, μετά τις εμφανίσεις τους στην Εθνική Ανδρών.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού διαβάζουν δεξιά και αριστερά για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, όπως ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, γι’ αυτό και αγωνιούν για το εάν θα παραμείνουν στις τάξεις της ομάδας του, ελπίζοντας πως δεν θα αποδυναμωθεί στην επόμενη σεζόν. Έτσι, το Goal.com.cy παρουσιάζει τι ισχύει για τον καθένα ξεχωριστά.

Κατ’ αρχάς, ο δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, Νεόφυτος Μιχαήλ. Όπως σε κάθε ανάλογη περίπτωση, ο πρώτος λόγος ανήκει στον σύλλογο που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τον θέλει στον Αρχάγγελο. Ρόλο, όμως, θα διαδραματίσει και η άποψη του Κύπριου τερματοφύλακα. Το θέμα είναι εάν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στον Αρχάγγελο και να είναι αναπληρωματικός πίσω από τον Φρανσίς Ουζόχο ή αν θα προτιμήσει να βρεθεί σε άλλη ομάδα και να αγωνίζεται.

Για τον Στέλιο Ανδρέου, τα πράγματα είναι δύσκολα για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να τον κάνει δικό του. Ο πρωτοεμφανιζόμενος (στην ανδρική ομάδα) 18χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023. Επομένως, για τουλάχιστον μία διετία είναι δεν το κουνά από τους μαυροπράσινους.

Όσο για τον Πάρη Ψάλτη, προς το παρόν για να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα θα χρειαστεί η συγκατάθεση, με το αζημίωτο ασφαλώς, του Ολυμπιακού. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Λευκωσίας έως τον Ιούνιο του 2022.

Πιο εύκολα, όμως, μπορεί να κάνει κάποιος ενδιαφερόμενος τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου, αφού το συμβόλαιό του λέει πως με το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα μείνει ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ