aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟλυμπιακός: Σπάει ο δανεισμός, επιστρέφει και μένει εκεί απ' όπου άρχισε ο Μιχαήλ!

Ολυμπιακός: Σπάει ο δανεισμός, επιστρέφει και μένει εκεί απ’ όπου άρχισε ο Μιχαήλ!

Παπούτσι από τον τόπο του… θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, ώστε να ενδυναμώσει τα γκολπόστ του για τη νέα σεζόν. Μετά από τη συμφωνία με τον 21χρονο Ελλαδίτη Χρίστο Καραδάη, οι μαυροπράσινοι ενδιαφέρονται έντονα για να αποκτήσουν τον Νεόφυτο Μιχαήλ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης από τον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι μία ανάσα από το να συμφωνήσουν μεταξύ τους και έτσι ο 26χρονος τερματοφύλακας θα επιστρέψει εκεί όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, δηλαδή στην ομάδα του Τακτακαλά.

Το συμβόλαιο του με τους γαλαζοκίτρινους λήγει το Μάιο του 2022. Ο Μιχαήλ θα έλθει στην Κύπρο αφότου ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης και όπως αντιλαμβάνεστε ο δανεισμός θα «σπάσει» επειδή ήταν διετής και προκύπτει συμφωνία ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, ο Μιχαήλ θα έχει την ευκαιρία να επανασυνδεθεί και να συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Πετράκη, τον οποίο είχε προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα και αναδείχθηκε περισσότερο εκεί ο Κύπριος πορτιέρε επειδή του έδωσε αρκετές ευκαιρίες ο Κρητικός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ