aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟλυμπιακός-ΑΠΟΕΛ: Το μετέωρο βήμα του Ομάρ Χάνι

Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ: Το μετέωρο βήμα του Ομάρ Χάνι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο δανεισμός του Ομάρ Χάνι από τον ΑΠΟΕΛ στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται και το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο. Ο Ιορδανός εξτρέμ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους μαυροπράσινους, μετρώντας 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων ήταν βασικός μόνο στις οκτώ.

Αν έλειπε μάλιστα η εκπληκτική εμφάνισή του στο 4-2 του πρώτου ημιτελικού με την ΑΕΛ, κατά την οποίαν σκόραρε δύο φορές, θα περνούσε σχεδόν απαρατήρητη η παρουσία του στην ομάδα του Τακτακλά. Αν και παραχωρήθηκε από τους γαλαζοκίτρινους για να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, έμεινε στη σκιά των Ζαχαρίου, Σαλί και Πεχλιβάνη.

Συνεπώς δεν καίγονται οι ιθύνοντες των μαυροπρασίνων να τον κρατήσουν και να πληρώνουν παραλλήλως τον μισθό του με τον ΑΠΟΕΛ. Εκτιμούν πως με τις περίπου πέντε χιλιάδες που του προσφέρουν (παίρνει και σχεδόν άλλες δέκα από τους γαλαζοκίτρινους), μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο.

Από την άλλη, είναι ζήτημα αν οι γαλαζοκίτρινοι θα θέλουν να τον κρατήσουν. Ειδικά από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, δύσκολα θα βρει θέση σε έναν ΑΠΟΕΛ που δημιουργείται με στόχο να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ