aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌλος ο «κόσμος» ανεβάζει ρυθμούς, μέσα οι Γιαννιώτας - Ντε Καμάργκο (pics)

Όλος ο «κόσμος» ανεβάζει ρυθμούς, μέσα οι Γιαννιώτας – Ντε Καμάργκο (pics)

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του επαναληπτικού, αλλά και των τελευταίων αποκτημάτων της ομάδας. Ο Μπρεσάν, που δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με την TNS συνεχίζει τις διπλές προπονήσεις, ενώ στους ίδιους ρυθμούς μπήκαν και οι Λάγο, Γιαννιώτας.

Τα τρία φετινά αποκτήματα της ομάδας κάνουν αγώνα δρόμου για να βρεθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ούτως ώστε να μπορεί ο Τόμας Κρίστιανσεν να τους υπολογίζει για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Μπρεσάν να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στον επαναληπτικό με τους Ουαλούς, αφού θεωρείται δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης θα προσπαθήσει να έχει το πάνω χέρι τόσο στην κατοχή, αλλά και στο δημιουργικό παιγνίδι. Κάτι που στον πρώτο αγώνα έλειψε από τους πρωταθλητές και το οποίο σε τελική ανάλυση τους στοίχισε σε ό,τι αφορά τη δημιουργία ευκαιριών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ