aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌλοι στην... τσίτα μετά την έλευση Δώνη

Όλοι στην… τσίτα μετά την έλευση Δώνη

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Νέα δεδομένα πλέον στον ΑΠΟΕΛ, μπαίνοντας στην εποχή Γιώργου Δώνη. Κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα και όλοι και όλα κρίνονται από την ίδια βάση.

Με την έλευση του νέου αφεντικού στον Αρχάγγελο, άπαντες αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση ούτε κι ένα δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα όλοι να είναι στην… τσίτα, αφού αλλιώς λειτουργούσε ο Μπέιν κι αλλιώς ο Δώνης.

Τα δεδομένα με τους τραυματίες

Τώρα, ο καθένας ξεκινάει από μηδενική βάση, κάτι που εξυπακούει ότι αναμένεται να γίνουν μάχες για μία θέση στο αρχικό σχήμα, έστω κι αν ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να κάνει πολλά -αφού είναι λίγες οι μέρες- για να αλλάξει τακτικά και αγωνιστικά την ομάδα στο βαθμό που θα ήθελε.

Το παλεύει, ωστόσο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις και ποντάροντας (και) στην παρουσία χιλιάδων φίλων των πρωταθλητών στο ΓΣΠ, αλλά και στον τομέα ψυχολογία, όπου επίσης έχει δώσει πάρα πολλή σημασία, ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να φέρει εις πέρας την πρώτη του αποστολή.

Σήκωσε μανίκια με ξεκάθαρη εντολή ο Δώνης! (pics)

Ο ίδιος, πεισματάρης και εργατικός όπως χαρακτηρίζεται, δεν έχει εφησυχάσει ούτε λεπτό, θέλει να γίνει εφικτός ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη μεγάλη του πρόκληση, και ήδη ενημερώθηκε για τα πάντα από τους ανθρώπους-κλειδιά στο σύλλογο, ενώ ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες και τους αναλυτές να κάνουν… φύλλο και φτερό τη Βιιτόρουλ, προκειμένου να παρουσιαστούν όχι μόνο υποψιασμένοι, αλλά και απόλυτα προετοιμασμένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ