aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Όλοι έχουν λόγο να πιστεύουν, έχει ποιότητα ο ΑΠΟΕΛ»

«Όλοι έχουν λόγο να πιστεύουν, έχει ποιότητα ο ΑΠΟΕΛ»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Κάριτ Φελκ μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ (1-0) στο ΓΣΠ. Ο τεχνικός της ΕΝΠ, αποδέχθηκε την ανωτερότητα των γαλαζοκίτρινων, τόνισε ότι ο ΑΠΟΕΛ πήρε δίκαια τη νίκη, όμως υπογράμμισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στο Παραλίμνι.

Αναλυτικά: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ο ΑΠΟΕΛ έχει πολύ ποιότητα και είναι πολύ γρήγορο. Οι τραυματισμοί μας επηρέασαν και αναγκαστήκαμε να παίξουμε διαφορετικά. Παλέψαμε και αμυνθήκαμε καλά, χρειάστηκε να τους αντιμετωπίσουμε με ένα καινούριο σύστημα για να τους σταματήσουμε. Ήρθε το πέναλτι ο τερματοφύλακας μας το απέκρουσε αλλά δεχθήκαμε γκολ στην συνέχεια. Δημιουργήσαμε πολύ λίγες ευκαιρίες και αυτό είναι το αρνητικό θα έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα».

Για τον κόσμο πρόσθεσε: «Όλοι πλέον έχουν λόγους για να πιστεύουν σε αυτή την ομάδα, ήρθε αρκετός κόσμος στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα έρθουν περισσότεροι στην έδρα μας για να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ