aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Όλα τα κακά κι ο λύκος» στον ΑΠΟΕΛ

«Όλα τα κακά κι ο λύκος» στον ΑΠΟΕΛ

Μετά από δέκα αγώνες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα το ιατρικό δελτίο στον ΑΠΟΕΛ είναι στα «κόκκινα» και όπως είναι φυσικό στην ομάδα έχει ηχήσει συναγερμός

Το πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι σημερινό. Κατά καιρούς η διοίκηση έκανε προσπάθειες να δώσει λύσεις, αλλά φαίνεται πως το πρόβλημα ή αν προτιμάτε το φαινόμενο δεν λέει να εκλείψει, ούτε να εγκαταλείψει τον Αρχάγγελο. Μετά από δέκα αγώνες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και το ιατρικό δελτίο μοιάζει πιο πολύ με δελτίο… θυέλλης και όπως είναι φυσικό στην ομάδα έχει ηχήσει συναγερμός!

Εφραίμ (το πιο σοβαρό από τα προβλήματα), Τάμαρι, Καρλάο, Ενσούε βρίσκονται στη σχετική λίστα, ο Καζού μπήκε στις προπονήσεις προχθές, ενώ και ο Αλωνεύτης που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, κάνει αγώνα να ξανακερδίσει μια θέση σε αποστολή της ομάδας και ίσως βρεθεί αυτή την αγωνιστική (τουλάχιστον) στην αποστολή! «Όλα τα κακά κι ο λύκος» που λέει και η λαϊκή μας ρήση. Ο Γιώργος Κωστή δεν έχει άλλη επιλογή από του να πορευθεί με όσους και όποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Από το «βλάκες» του Φοίβου, στην ολομέτωπη επίθεση Κίρζη

Ζητούμενο εξακολουθεί να παραμένει η αγωνιστική βελτίωση της εικόνας της ομάδας και φυσικά να δοθεί συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς προέρχεται από νίκη επί της Αλκής και παρότι ο ΑΠΟΕΛ θεωρείται το φαβορί του αγώνα χρειάζεται προσοχή, καθότι η ομάδα του Χατζηλούκα παραμένει ένας υπολογίσιμος και επικίνδυνος αντίπαλος. Έγνοια του Κωστή παραμένει η αλλαγή φιλοσοφίας και ψυχολογίας στην ομάδα, για να μπορέσει να πάρει τα πάνω της, κάτι βέβαια που δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Η ανάγκη, ωστόσο, για νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει, καθώς στη συνέχεια του πρωταθλήματος ακολουθούν παιγνίδια ντέρμπι, με την Ανόρθωση στον «Αντώνης Παπαδόπουλος» (6 Οκτωβρίου), με την ΑΕΛ (20 του Οκτώβρη), ενώ στο τέλος Οκτωβρίου (30) έχει και το εξ αναβολής με την Ομόνοια!

Διαβάστε επίσης: «Όι, ο Μοράις εν ηξέρει μάππα» (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ