aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌλα όσα ειπώθηκαν στην ανανέωση συνεργασίας ΑΠΟΕΛ και 3CX

Όλα όσα ειπώθηκαν στην ανανέωση συνεργασίας ΑΠΟΕΛ και 3CX

Τη συνεργασία τους για 2η τριετία ανακοίνωσαν σήμερα σε κοινή διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο «Parimatch Αρχάγγελος» η εταιρεία 3CX και ο ΑΠΟΕΛ.

Παρόντες από πλευράς της χορηγού εταιρείας ήταν η Bianca Allery (Chief Marketing Officer) και ο Stefan Walther (Chief Operating Officer).

Η Bianca Allery χαιρετίζοντας τη νέα συμφωνία ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Αρχικά θα θέλαμε να αναφέρουμε γιατί αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τη χορηγία του ΑΠΟΕΛ για ακόμη 3 χρόνια. Ξεκινήσαμε να χορηγούμε το ΑΠΟΕΛ το 2016 και έκτοτε είδαμε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστεί, ειδικά για τα κυπριακά δεδομένα, από πλευράς απόδοσης αλλά και καινοτομίας. Το καινούργιο πρωτοποριακό προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ είναι το καλύτερο που υπάρχει στην Κύπρο και πληροί όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Πιστεύουμε στο “ευ αγωνίζεσθαι”, σε αυτή την ομάδα και στις προοπτικές της τόσο στην Κύπρο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως 3CX επενδύουμε στην Κύπρο όχι μόνο οικονομικά αλλά και κοινωνικά. Θεωρούμε ότι η άθληση είναι ζωτικής σημασίας και η επένδυση στη σωματική υγεία είναι σημαντική, κάτι το οποίο αποδεικνύουμε έμπρακτα. Υποστηρίζουμε ντόπιες αθλητικές ομάδες και επίσης προτρέπουμε τους 100 και πλέον υπαλλήλους μας να χρησιμοποιούν το γυμναστηριο και την πισίνα που παρέχουμε στα γραφεία μας στη Λευκωσία. Όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι “Νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Και τώρα λίγα λόγια για την 3CX. Στην 3CX αναπτύσσουμε ένα λογισμικό τηλεφωνικό σύστημα βάσει ανοικτών προτύπων και τεχνολογιών. Είμαστε εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας με γραφεία ανά τον κόσμο. Ανάμεσα στους 250,000 χρήστες μας συγκαταλέγονται οι Carlsberg, Air France, Harley Davidson, NHS, Wilson Sporting Goods, Pepsi και πολλοί άλλοι. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΑΠΟΕΛ και πάλι για αυτή την ευκαιρία και να ευχηθούμε τόσο στην ομάδα όσο και στους φιλάθλους της, καλές επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Από πλευράς του ΑΠΟΕΛ παρόντες στο πάνελ ήταν, ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης και ο Διευθυντής Marketing Γιώργος Λυκούρης.

Ο πρόεδρος της εταιρείας χαιρέτησε τη νέα τριετή συμφωνία. «Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, καλημέρα σας. Επιτρέψετε μου να καλωσορίσω θερμά εδώ στο σπίτι του ΑΠΟΕΛ τους εκπροσώπους της εταιρείας 3CX. Την Bianca Allery (Chief Marketing Officer) και τον Stefan Walther (Chief Operating Office). Είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που βρίσκομαι εδώ σήμερα με αφορμή την ανανέωση της συνεργασία μας με την 3CX ως επίσημου χορηγού στην αγωνιστική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ. Μια εταιρεία που όταν ξεκινούσαμε τη συνεργασία μας πριν από 3 χρόνια ως άγνωστοι μεταξύ αγνώστων ουσιαστικά, γνωρίζαμε ότι οι πρωταγωνιστικοί μας στόχοι θα ήταν η βάση της επιτυχίας σε αυτή την κοινή προσπάθεια. 3 χρόνια μετά βλέπουμε με μεγάλη ικανοποίηση την 3CX να εδραιώνεται στην Κύπρο ακόμη περισσότερο και να μεγαλώνει. Να είναι πρωτοπόρος στον τομέα της και πρωταγωνίστρια. Ακριβώς όπως τον ΑΠΟΕΛ.

Πέραν από την προβολή οφείλω να ευχάριστησω την 3CX και για το άρτιο τηλεφωνικό δίκτυο μέσω Διαδικτύου που έχει εγκαταστήσει εδώ στον Αρχάγγελο από την πρώτη μέρα που μεταφερθήκαμε στις νέες εγκαταστάσεις. Τρία χρόνια και κάποιες μέρες λοιπόν μετά τις 8 Ιουλίου του 2016 βρισκόμαστε ενώπιον σας για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας για 4η συνεχή χρονιά. Αποδεικνύοντας και στην πράξη ότι αυτή η συνεργασία στέκεται σε σταθερές βάσεις και εξυπηρετεί τον επωφελή σκοπό και για τις δύο εταιρείες.

Ως ΑΠΟΕΛ υποσχόμαστε από την πλευρά μας ότι η προβολή της 3CX στην αγωνιστική μας εμφάνιση θα συνεχίσει να κάνει περήφανη την εταιρεία και θα την ταξιδέψει σε ακόμη περισσότερους προορισμούς και επιτυχίες. Τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Σας ευχαριστώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ