aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΌλα είναι έτοιμα…

Όλα είναι έτοιμα…

Στην Κύπρο βρίσκονται ο Ντάμιεν Χέρτογκ που αναλαμβάνει το πόστο του βοηθού προπονητή, όπως και ο νέος γυμναστής της ομάδας Μπαρτ Κάμπεργκ, οι οποίοι σε συνεργασία με τον Μάριο Μπέιν διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Η πρώτη του ΑΠΟΕΛ είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αύριο και ως εκ τούτου αναμένεται εντός της ημέρας να εκδοθεί η σχετική ανακοίνωση για τους παίκτες που θα είναι παρόντες. Οι Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Κώστας Αρτυματάς που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική μας ομάδα θα απουσιάζουν από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ.

Θα ταξιδέψουν στο αθλητικό κέντρο «Μιστράλ» στις 19 Ιουνίου και θα ενσωματωθούν στον κύκλο της προετοιμασίας. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μίκαελ Ποτέ. Ο επιθετικός από την Μπενίν αγωνίστηκε για 62 λεπτά στο παιχνίδι του Μπενίν με την Γκάμπια για τα προκριματικά του Africa Cup of Nations. Η ομάδα του Μπενίν κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 (53΄ Σεσενιόν) και να ξεκινήσει έτσι ιδανικά την προκριματική φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ