aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟκριασβίλι: «Ευκαιρία να πάρουμε εκδίκηση»

Οκριασβίλι: «Ευκαιρία να πάρουμε εκδίκηση»

Την κλήρωση της Εθνικής Γεωργίας στους ομίλους του Nations League σχολίασε σε Μέσο της πατρίδας του ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Αναφέρθηκε στους αντιπάλους, τονίζοντας ότι τα Σκόπια θα είναι ο κύριος αντίπαλος, και έχουν μια ευκαιρία όπως είπε να πάρουν εκδίκηση, αφού δεν ξέχασε ακόμα την ήττα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Όσα δήλωσε ο Τορνίκε Οκριασβίλι:

«Κατά τη γνώμη μου το γκρουπ είναι αρκετά ενδιαφέρον και ευνοεί την ομάδα μας. Ο κύριος αντίπαλος θα είναι τα Σκόπια. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η ομάδα θα είναι αντίπαλος μας τώρα. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε εκδίκηση. Μέχρι σήμερα δεν ξέχασα την πίκρα που ένιωσα στην ήττα από αυτή την ομάδα.

Η Βουλγαρία δεν είναι φαβορί. Πιστεύω πως η Εθνική Γεωργίας αν λάβουμε υπόψιν την πρόοδο που έγινε στα τελευταία ματς, θα κερδίσει αυτό το γκρουπ. Μας λείπουν οι νίκες και για αυτό είναι σημαντικό να πάμε για τα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ