aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟκκάς για Τάαμαρι: «Παίκτης για μεγάλα πράγματα, αλλά με ένα μειονέκτημα»

Οκκάς για Τάαμαρι: «Παίκτης για μεγάλα πράγματα, αλλά με ένα μειονέκτημα»

Ψηλά στην ειδησεογραφία του Ολυμπιακού Πειραιώς εξακολουθεί να «παίζει» ο Μούσα Αλ Τάαμαρι. Στο κύριο θέμα της κυριακάτικης έκδοσης του «Κόκκινου Πρωταθλητή», φιγουράρει ο Ιορδανός εξτρέμ, με την εφημερίδα να σημειώνει ότι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα είναι ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. Μάλιστα, δηλώσεις για τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ παραχώρησε στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» και ο Γιάννος Οκκάς, που τον έχει παρακολουθήσει σε όλα τα παιχνίδια και είχε να πει τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Ο Ιορδανός ακραίος επιθετικός παρουσιάζει πολλά καλά στοιχεία και αυτό το παραδέχεται και ο Γιαννάκης Οκκάς που τον έχει παρακολουθήσει σε όλα τα παιχνίδια και λέει τα καλύτερα λόγια για αυτόν: «Έχει πολλά καλά στοιχεία και αυτά είναι που τον κάνουν να διαφέρει πολύ από τους άλλους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, αλλά και να ξεχωρίζει στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είναι ένας παίκτης που παίζει στα άκρα και δεξιά και αριστερά, με ταχύτητα, καλός χειριστής της μπάλας, κοντός σε στυλ Βαλμπουενά, που είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις στο ένας προς έναν. Παίζει εξαιρετικά στην κόντρα επίθεση, και έχει τον τρόπο να φτιάχνει πολλές φράσεις, αλλά και να σκοράρει», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Το μοναδικό μειονέκτημα που του βρίσκω είναι ότι είναι ατομιστής και δεν δίνει εύκολα την μπάλα και προσπαθεί να τελειώσει μόνος του τις φάσεις. Σε αυτό θα πρέπει να δουλέψει ο προπονητής που θα τον έχει, γιατί είναι λίγο απείθαρχος στο παιχνίδι του και φυσικά είναι περιττό να σου πω ότι δεν είναι και ο καλύτερος στο να μαρκάρει. Όμως αυτά  που λέω δεν αναιρούν  τα υπόλοιπα, γιατί είναι ποδοσφαιριστής για μεγάλα πράγματα και αν πάει στον Ολυμπιακό, είναι προφανές ότι θα πρέπει να αλλάξει και νοοτροπία και να προσαρμοστεί σε έναν άλλον τρόπο παιχνιδιού, όπως θέλει ο Μαρτίνς και όπως βλέπω την ομάδα να παίζει τόσο όμορφο και ομαδικό ποδόσφαιρο».

Ακόμα ο Γιαννάκης Οκκάς τονίζει: «Αν αλλάξει κάποια πράγματα στο μυαλό του και γίνει πιο ομαδικός, όχι απλά μπορεί να  παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά να κάνει και τη διαφορά, γιατί  διαθέτει προσωπικότητα, φαντασία στο παιχνίδι του και ταχύτητα. Και όταν μιλάμε για ταχύτητα είναι εύκολο  να καταλάβει κανείς πόσο σημαντικό είναι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αυτό που ξέρω είναι ότι στον ΑΠΟΕΛ έχουν οικονομικά προβλήματα και θέλουν να τον πουλήσουν, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό και μόνο ότι διαβάζω και ακούω κι εγώ από τις εφημερίδες. Αν γίνει πάντως μια τέτοια μετεγγραφή θα είναι η μεγάλη του ευκαιρία για να κάνει το επόμενο άλμα σε μια ομάδα με το επίπεδο του Ολυμπιακού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ